петък, 23 март 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ"





Здравейте момичета!

Нямах търпение да видя вашия избор на победителки в Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" и с огромно удоволствие бързам да ви съобщя кои са те.
Първо..победителката на случаен принцип тази седмица:

Номер 13 е кутийката на MELANI:

MELANI, ти си "Кралица на КЪСМЕТА" в нашето Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" , печелиш 20 бонус точки и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:
и/или:

На първо място, тази седмица вашите гласове поставиха Красивите кутийки на 1. KalySto с 15 точки:

Кали, ти си "Златната кралица" в нашето Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" и твоите 15 точки са златни точки! Можеш да избереш наградка от "Галерия награди" за "стойност" 15 златни точки!
Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

На второ място този път сте поставили с 8 точки проект №14 Lidiq Kostova




Лидка, ти си "Сребърна кралица" в нашето Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" и твоите 8т точки са златни ! Можеш да избереш наградка от "Галерия награди" на "стойност" 8 златни точки!
Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:



На трето място със 7 точки сте поставили проект №22 на Жана:


Жана, ти си нашата "Бронзова кралица" в Хоби предизвикателство № 8 "Подарък за НЕЯ" и твоите 7 точки са златни. Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки.

Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

ЧЕСТИТО на MELANI,KalySto, Lidiq Kostova и Жана за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ , ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.

Аз от сърце благодаря на авторките на всички прекрасни проекти с които се включиха в Хоби предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ". Всички те бяха много красиви и аз не се съмнявам,че ви затрудниха отново с избора само на 3 проекта, които да номинирате..Много прекрасни проекти останаха недооценени, но вярвам,че сме тук основно за забавление и , че всяка от вас е изработила проектите с които е участвала с голяма любов и те са зарадвали получателите си!

Благодаря още веднъж на всички, които се включиха както с прекрасните си проекти, така и в гласуването за избор на победителите!
Специални благодарности на нашата гост дизайнерка в Хоби предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" -Sunshine Fantasy.която със своята прекрасна лилава кутийка за вдъхновение ни гостува в това предизвикателство!

Честито на всички!





вторник, 20 март 2012 г.

Гласуване за победител в Предизвикателство №8 "Подарък за нея" от 20.03.2012 до 22.03.2012г





Здравейте момичета!
Отново е време за гласуване.Този път ще имате възможността да се засладите на прекрасните 3Д проекти- кутийки (опаковки) за подаръчета за НЕЯ - жената, майката, приятелката,..
Всяка от вас е вложила много любов и талант за да зарадва дамите, на които държи.

И така, в това хоби предизвикателство имаме общо 30 творби от 24 уникални участнички,7 от които са нови! Добре дошли на danina, GeryG, Katya Kovacheva, Nice^day, Petya, stefani72, и на Жана! Надявам се тук да ви хареса и да станете редовни участници в Хоби предизвикателствата.


Ваш ред е момичета. Нужно е да изберете 3 картички, които да подредите на първо, второ и трето място и да напишете в коментар под този пост вашия избор.

Както вече знаете, имате:

- 3т за проекта, който поставите на 1 място
- 2т за проекта, който поставите на 2 място
- 1т за проекта, който поставите на 3 място

Отново съм се опитала да събера "накуп" всички участвали проекти в тази публикация. Със сигурност е добре да кликнете върху всеки от тях, за да прочетете историята на неговото създаване, както и да разберете повече за неговия автор.
Ето ги и проектите:

1. 
1а.
2.
3.4. 5.
6


7
8.9. 10.
11.
12.13.
14.15.
16.
17.
18. 19.
20.
21.
22. 23.
24.
25.
26.
27.28.
29.30.



И така, момичета, очаквам вашите гласове с които да изберем победителките тази седмица!