петък, 15 юни 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби предизвикателство №14 "3Д Ваканция - моят мини куфар"





Здравейте дами! Сигурно очаквате да обявя победителките от нашето 3Д предизвикателство. Както обикновено, започвам с победителя на случаен принцип. Това е:



Номер 6.Toni с нейния чудесен куфар:

 

Toni, ти си нашата "Кралица на Късмета" от Хоби предизвикателство №14 "Сватбено",печелиш 20 бонус точки и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

и/или:

А сега, имам удоволствието да ви съобщя нашите победителки в Хоби предизвикателство №14 "3Д, Ваканция - моят мини куфар"

На първо място, единодушно сте поставили проекта на 2. goldie с 14 точки.



 Goldie, ти си нашата "Златна Кралица" в Хоби предизвикателство №14. "3Д, Ваканция - моят мини куфар" и твоите 14 точки са златни!Твоите златни точки с натрупване са вече 37! Можеш да си избереш подаръчета на стойност 37 златни точки от Галерията с награди и ако желаеш, можеш да закичиш своя блог с банерче:

 

 ОСВЕН ТОВА, по новия ни регламент, ти Голди, като "Златна кралица в нашето 3Д предизвикателство , имаш превилегията да избереш тема на Следващото 3Д предизвикателство- Хоби предизвикателство №20 . Ше се радвам, ако нямаш нищо против :)


На второ място сте поставили куфара на 6.Toni с 11 точки.



 Тоni, ти освен, че си "Кралица на късмета" си и "Сребърна Кралица" в Хоби предизвикателство №14 "3Д, Ваканция - моят мини куфар" и твоите 11т са златни.Твоите златни точки с натрупване са вече 31! Можеш да си избереш подаръчета на стойност 31 златни точки от Галерията с награди и ако желаеш, можеш да закичиш своя блог с банерче:

 

На трето място с 7точки сте поставили чудесния проект 4. Irina Kirqkova




Ирина, ти си "Бронзова Кралица" в Хоби предизвикателство №14 "3Д, Ваканция - моят мини куфар" и твоите 7т са златни.Твоите златни точки с натрупване са вече 17! Можеш да си избереш подаръчета на стойност 17 златни точки от Галерията с награди и ако желаеш, можеш да закичиш своя блог с банерче:

 

Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки.
Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

ЧЕСТИТО на goldie, Toni i Irina Kirqkova за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ , ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.
Аз от сърце благодаря на всички автори на  3D проекти , които се включиха в Хоби предизвикателство №14 , както и на всички, които гласуваха
Специални благодарности и на нашите вдъхновителки MaDe и KalySto, които с прекрасните си проекти успяха да ви вдъхновят да се включите в това предизвикателство.
Goldie, от теб очаквам да се свържеш с мен, за да измислиш темата на Хоби предизвикателство 21 ( 3Д проект)  в което да си гост дизайнер .
 Благодаря ви, момичета!




1 коментар:

Toni каза...

Много благодаря на всички, които ме подкрепиха. Изключително се радвам на второто място, за първи път съм с такова отличие! Надявам се да го повторя и даже задмина:) Честито и на Голди и Ирина, страхотни проекти!