понеделник, 2 юли 2012 г.

Резултати от гласуване в Хоби предизвикателство №15 "СКЕЧ"











Здравейте, момичета!! Ето,че дойде време да обявим крайния резултат от гласуването на Хоби предизвикателство №15 "СКЕЧ". Започвам с победителката на случаен принцип. Според рандом генератора, това е:
Номер 4 е Toni с нейната много мила картичка :


Тони ... и в това предизвикателство късмета е с теб и ти си нашата "Кралица на късмета"! Получаваш 20 бонус точки и можеш да окичиш блога си с банерче:


и / или :


На първо място при гласуването с 9 точки сте поставили чудесната картичка с фея на Iva:


Iva, твоите 9 точки са златни и с натрупване твоите точки са вече 17. Можеш да си избереш подаръче от Галерията с награди на стойност 17 златни точки, както и да окичиш своя блог ако желаеш с банерче:

На второ място със 7 точки сте поставили чудесната плодова картичка на Анелия Некезова:


Анелия, твоите 7 точки са златни и можеш да окичиш ако желаеш своя блог с банерче:


На трето място имаме отново две творби с по 4 точки. На Тони и на Анелия Некезова:


Момичета, вие сте нашите "Бронзови кралици" и можете си изберете подаръчета на стойност 4т за Тони и 11 т за Анелия от Галерията с награди , както и да окичите своите блогове с банерче:

Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки.
Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

ЧЕСТИТО на Iva, Анелия Некезова и Toni  за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ и вдъхновителки.. , ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.
Аз от сърце благодаря на всички автори на  картички по СКЕЧ , които се включиха в Хоби предизвикателство №15 , както и на всички, които гласуваха
Специални благодарности и на нашите вдъхновителки Ирина Кирякова и Жана , които с прекрасните си проекти успяха да ви вдъхновят да се включите в това предизвикателство.
Очаквам от Ива да измисли темата за нашето 22 Хоби Предизвикателство ("СКЕЧ") и да е Гост Дизайнер в него.
 Благодаря ви, момичета!



2 коментара:

Anelia каза...

Еха,супер, много съм щастлива. Благодаря! С удоволсвие ще се включа като вдъхновителка :-) Честито и на другите момичета.

Toni каза...

Много се радвам, че късметът продълава да е с мен(всъщност той винаги е с мен:) ). Чак днес намерих време да вляза и да разгледам какво се случва последната седмица в блог пространството и какво да видя! Ще пусна тото(отново :) ), а вчера си намерих и четирилистна детелина! Почивката е към края си, но това не ме разочарова както друг път, а напротив - радвам се че се прибирам вкъщи и щ имам време за творчество. Усмихнат ден на всички!