неделя, 23 септември 2012 г.

Резултат от гласуването в Хоби предизвикателство №21 "Цветова комбинация- ессенни цветове"





Здравейте момичета талантливи!

Време е да обявим резултатите от Хоби предизвикателство №21 "Цветова комбинация - есенни цветове", зададена от Вили Веселинова .
През изминалите 2 седмици се насладихме на вашите прекрасни проекти, измежду които вие избрахте трите, които най-много ви харесват.
Аз обаче ще започна с обявяването на късметлийката този път, както обикновено :)
Този път, това е:

.
29. Dilyana с нейната разкошна картичка:

29. Dilyana 

Дилянка, ти си нашата "Кралица на КЪСМЕТА" в Хоби предизвикателство №21 "Цветова комбинация - есенни цветове", зададена от Вили Веселинова .и можеш да окичиш своя блог с банерче:


и/или
                                                              

А сега да обявя и резултатите от вашето гласуване..

На първо място с 9т сте поставили прекрасната момчешка мечешка картичка на KalySto:
18. KalySto 

Кали, ти си нашата "Златна Кралица" в Хоби предизвикателство №21 "Цветова комбинация - есенни цветове", зададена от Вили Веселинова и твоите 9т са златни. С натрупване до сега имаш общо 45 златни точки. Можеш ако желаеш да избереш от Галерията с награди подаръче на стойност 45 златни точки и да окичиш своя блог с банерче:


На второ място с 8т сте поставили проекта на.. Dilyana .

29. Dilyana 

Дилянка, ти освен "Кралица на КЪСМЕТА" си също така "Сребърна Кралица" в Хоби предизвикателство №21 "Цветова комбинация - есенни цветове", зададена от Вили Веселинова и твоите 8т са златни.С натрупване до сега имаш събрани 20 златни точки и можеш да си избереш ако желаеш подаръче за 20 златни точки от Галерията с награди, както и да окичиш своя блог с банерче:


На трето място със 7 точки сте поставили чудесната картичка на Bearkis:

21. Bearkis 

Bearkis, ти си нашата "Бронзова кралица" в Хоби предизвикателство №21 "Цветова комбинация - есенни цветове", зададена от Вили Веселинова и твоите 7т са златни. С натрупване си събрала 23 златни точки и ако желаеш можеш да избереш от Галерията с награди подаръче на стойност 23 златни точки, както и да окичиш своя блог с банерче:


Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

Честито на KalySto, Dilyana и Bearkis за резултата от гласуването. Отправям към вас покана да се включите като вдъхновителки в Хоби предизвикателство №27. , ако желаете. Ще очаквам да ми пишете, за да се уточним. Благодаря ви предварително.

От сърце благодаря на всички момичета, които се включиха в Хоби предизвикателство №21 "Цветова комбинация- ессенни цветове", зададено от Вили Веселинова
От сърце благодаря и на всички, които се включиха в гласуването, за да определим победителките!
Искам да отправя специални благодарности на Вили за това, че беше Гост дизайнер в Хоби предизвикателство №21 и за прекрасната цветова комбинация, която ви вдъхнови за тези прекрасни проекти! За мен беше голямо удоволствие!
Подготвила съм едно банерче и за нея:

За мен беше голямо удоволствие да разгледам творбите ви .Надявам се,че и вие също сте се забавлявали! 



2 коментара:

Toni каза...

Честито, момичета! Страхотни картички!

KalySto каза...

Благодаря за отличието, момичета! Страхотно ме зарадвахте ;)