вторник, 9 октомври 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби предизвикателство 22- 3Д проект "Отново на училище или..Вяра, Надежда, Любов.."





Здравейте момичета!

 Ето,че отново дойде време да обявя резултата от вашето гласуване.
Най напред Кралицата на късмета..
Този път тя е:



1. Мирише ми на Люляк

Мирише ми на люляк, късмета тази седмица е на твоя страна и ти си нашата "Кралица на КЪСМЕТА" в Хоби предизвикателство 22- 3Д проект "Отново на училище или..Вяра, Надежда, Любов.." Получаваш бонус от 20 точки и възможността да окичиш ако желаеш своя блог с банерче:


 и/или:


На първо място с 11т сте поставили прекрасния проект на Данка Матеева:

5. danka mateeva

Дани, ти си нашата "Златна КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство 22- 3Д проект "Отново на училище или..Вяра, Надежда, Любов.." и твоите 11т са златни! С натрупване до момента имаш 27 златни точки и можеш да избереш от галерията с награди подаръче на стойност 27 златни точки, както и да окичиш своя блог с банерче, ако желаеш:





На второ място с 8т сте поставили проекта на Мирише ми на люляк.

1. Мирише ми на Люляк

Мирише ми на люляк,освен,че си нашата "Кралица на КЪСМЕТА", ти си нашата "Сребърна КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство 22- 3Д проект "Отново на училище или..Вяра, Надежда, Любов..". Твоите 8т са златни и можеш да избереш от Галерията с награди подаръче на стойност 8 златни точки, както и да окичиш своя блог с банерче, ако желаеш:


На трето място с 5т сте поставили проекта на Iva:
 8. Iva

Иве, ти си нашата "Бронзова КРАЛИЦА" и твоите 5т са златни. Вече с натрупване имаш 23 златни точки и ако желаеш, можеш да си избереш наградка на стойност 23 златни точки от Галерията с награди.Можеш да окичиш ако желаеш своя блог и с банерче:


Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.
 Честито на danka mateeva, Мирише ми на люляк и Iva за резултата от гласуването.
Отправям към вас покана да се включите като вдъхновителки в Хоби предизвикателство №28. , ако желаете. Ще очаквам да ми пишете, за да се уточним. Благодаря ви предварително.

 От сърце благодаря на всички момичета, които се включиха в Хоби предизвикателство № 22 - 3Д проект- "Отново на училище или..Вяра, Надежда, Любов.."  с чудесните си проекти, правени с много любов, надежда и вяра..
Благодаря и на всички, които се включихте в гласуването, за да определим победителките!
За мен беше голямо удоволствие !         

Очаквам красивите ви картички с ембос и/или дистрес в текущото 23 Хоби предизвикателство, зададено от Вили Веселинова!                                                     




Няма коментари: