събота, 1 декември 2012 г.

Резултат от гласуването в Хоби предизвикателство №26 "3Д- Сладко изкушение"





Здравейте дами,

Време е да обявя резултата от гласуването за победители в Хоби предизвикателство №26 "3Д- Сладко изкушение", зададено то Goldie, но преди това, ще ви кажа, коя е късметлийката изтеглена на случаен принцип.
Този път това е:


Номер 3 е проекта на district2

3. district2 

District2, ти си нашата "Кралица на КЪСМЕТА" в Хоби предизвикателство №26 "3Д- Сладко изкушение", зададено то Goldie, и получаваш 20 бонус точки, както и възможността, ако желаеш да окичиш своя блог с банерче:


и/или


На първо място , абсолютно единодушно с 24т сте поставили прекрасния проект на Irina Kirqkova:

4. Irina Kirqkova

Ирина, ти си нашата "Златна Кралица" в Хоби предизвикателство №26 "3Д- Сладко изкушение", зададено то Goldie, и твоите 24т са златни.С натрупване, твоите златни точки са вече 41 и можеш да си избереш от Галерията с награди подаръче на стойност 41 златни точки ако желаеш, както и да окичиш своя блог с банерче:


Също така, имаш възможност да задаваш темата в свое авторско Хоби предизвикателство №32, което би трябвало да е 3Д проект..(свържи се с мен на krassimira.ivanova@gmail.com, за да уточним подробностите)

На второ място с 13 т сте поставили проекта на Тoni.

                    6. Toni   

Тони,ти си нашата "Сребърна Кралица" в Хоби предизвикателство №26 "3Д- Сладко изкушение", зададено то Goldie, в  твоите 13т са златни и с натрупване до момента имаш 45 златни точки. Можеш да си избереш от галерията с награди подаръче на стойност 45 златни точки, ако желаеш, както и да окичиш своя блог с банерче:


На трето място с 11т сте поставили проекта на "Мирише ми на Люляк"

1. Мирише ми на Люляк

Мирише ми на Люляк, ти си нашата "Бронзова Кралица" в Хоби предизвикателство №26 "3Д- Сладко изкушение", зададено то Goldie, и твоите 11т са златни.С натрупване златните ти точки са вече 19 и можеш да избереш от галерията с награди подаръче на стойност 19 златни точки, както и да окичиш своя блог с банерче:


Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя. Честито на Irina Kirqkova, Toni и "Mирише ми на Люляк" за резултата от гласуването.

Искам да благодаря специално на всички, които се включиха в Хоби предизвикателство 26 "3Д- Сладко изкушение" ,както и на Гост дизайнера ни в него -  от Goldie за прекрасния проект за вдъхновение.
Подготвила съм и за нея банерче:

  Благодаря ви, момичета!
Благодаря и на всички вас, които се включихте в гласуването и определихте нашите Кралици в това Хоби предизвикателство.
С нетърпение ви очаквам в Хоби предизвикателство 27 "СКЕЧ", където този път ни гостува Мими от "Пъстър свят" , която ви е подготвила чудесн СКЕЧ...




2 коментара:

district2 каза...

Това ми е първата награда от някакво предизвикателство и с удоволствие ще си сложа банерче в блога! А пък се надявам, като се усъвършенствам в правенето на картички след време да спечеля и благодарение на събрани гласове. Благодаря и приятен уикенд!

Toni каза...

Благодаря на всички, които харесаха проекта ми! Това за мен е голяма награда!