понеделник, 6 август 2012 г.

Хоби Предизвикателство №19 "Монохромна картичка" 06.08.2012 - 20.08.2012

Здравейте момичета!
Лято е...Повечето от вас са в отпуска, но..макар за някой от нас това да е време в което сме далеч от материалите си за картичкоправене, за други е идеалното време за творене, нали?

Отново е понеделник в който започва нов кръг на нашите Хоби Предизвикателства.
Според регламента от последния изминал кръг, в това Хоби предизвикателство, ще ни гостуват дизайнерите, които са спечелили титлата "Златна кралица"..

В Първото ни Хоби Предизвикателство (№13 "За Буквите")от изминалия кръг, Златните кралици  бяха две- Тони и Мими. Те победиха служебно, поради ниския интерес към темата, но..творбите, които бяха направили бяха чудесни и титлите им са съвсем заслужени.
Искаше ми се и двете да изберат темата за днешното ни предизвикателство, но..поради сложната координация през летния период, Мими ще задава свое авторско предизвикателство в някое от следващите Хоби предизвикателства, а сега, ще имаме удоволствието, темата да ни зададе Тони. .

Темата, която Тони е избрала за своя авторска тема в 1 Хоби Предизвикателство в този кръг е:
 Хоби Предизвикателство №19 "Монохромна картичка" !

Тони ви предизвиква да направите Монохромна картичка "по възможност в розово или лилаво", но..няма ограничения и разбира се, могат да се включат всякакви монохромни картички в предпочитан от вас цвят.
Ето какво ни е приготвила Тони за вдъхновение:

Ето какво казва Тони за себе си:

" Картички правя от почти 3 години. Запали ме Катето(Какичка), покрай нея започнах да си купувам разни джунжурийки и така до 10-на кутии, пълни с всевъзможни нещица за творене.
Първото предизвикателство, в което се включих, беше при Картичкофуриите 95 - Бинго! Това е картичката  , с която бях избрана в топ 3:

Това беше голяма радост за мен. Малко след това създадох своя блог Tochica 
Любимият ми стил е clean and simple, както се вижда и от повечето ми картички. Много искам да направя по-натруфена картичка, но все не се получава и крайният резултат е изчистен. Любима техника нямам. Обожавам пеперуди! Срещат се доста често в творбите ми. Опитвам се да избягам от тях, но трудно се получава.
Обикновено любимата ми картичка е последната, която съм направила, но засега следни две са ми най-любими:

 и

Вдъхновява ме най-вече поводът за една картичка. Ако не знам за кого и по какъв повод я правя ми е много трудно.
 До сега може да се каже, че не съм правила картичка в Шаби Шик - само една, но не беше сполучлива. Ще се опитам в този стил по-нататък.
Други мои хобита са шиенето(съвсем аматьорски засега), гоблените и книгите, но уви, рядко стигам до тях.
На всички, които обичат да правят картички, пожелавам да имат непресъхващо вдъхновение, повече усмивки и добро настроение!"


За мен беше интересно да науча повече за Тони, надявам се и за вас да е било интересно!
И така, с огромно нетърпение, ще очакваме вашите монохромни картички от днес през следващите две седмици!2 коментара:

Kati каза...

Браво Тони, интересно предизвикателство, досега не бях правила монохромна картичка.

Toni каза...

И аз, затова реших да опитам. Благодаря за включването в предизвикателството, дано не е последно:)