вторник, 1 януари 2013 г.

Резултат от гласуването за Хоби предизвикателство №28 "Цветова комбинация"




ЧЕСТИТА НОВА 2013 ГОДИНА!

От сърце ви пожелавам ЗДРАВЕ и ЛЮБОВ, защото вярвам,че ако човек е здрав, обича и се чувства обичан, не може да не е щастлив.
Нека Новата 2013 бъде по-щастлива, по-успешна и по-добра за всички! Пожелавам сбъдване на много съкровени мечти и желания, и много радост!Бъдете вдъхновени и вдъхновявайте хората около вас с красотата, която творите с любов, ръце и сърце.. Спорна...


А сега е време да обявя победителите в Хоби предизвикателство 28 на Коледна тема в класическите коледни цветове; Червено, зелено и златно, което избра за вас Хис.
По традиция започвам с победителя на случаен принцип.
Този  път рандом генератора избра:



И това е:

5. ici 


Ici, ти си нашата "Кралица на КЪСМЕТА" в Хоби предизвикателство 28 и получаваш 20 бонус точки, както и възможността да закичиш своя блог ако желаеш с банерче:


и/или

И този път, имаме още един специален победител, който ще получи наградата на нашия постоянен спонсор магазин NaBorsata.com , Екипът на нашия спонсор избра, ваучера за покупка в техния интернет магазин на стойност 20лв този път да отиде при:
...
Lidiq Kostova, ти печелиш възможността да си напазаруваш нещо по свой вкус за щедрата сума от 20лв  от  нашия постоянен спонсор магазин NaBorsata.com , ЧЕСТИТО!  

На първо място със 17 точки сте поставили проекта на Goldie:

30. goldie 


Goldie, ти си нашата "Златна кралица" в Хоби предизвикателство 28 и твоите 17т са златни . С натрупване имаш вече 83 златни точки!
Ако желаеш, можеш да избереш наградка от галерията с награди на стойност 83 златни точки, както и да окичиш своя блог с банерче:



На второ място с 15т сте поставили проекта на Kakichka:

23. Kakichka


Kakichka, ти си нашата "Сребърна кралица" в Хоби предизвикателство 28 и твоите 15т са златни.С натрупване имаш вече 20 златни точки и можеш да избереш наградка от галерията с награди на стойност 20 златни точки, ако желаеш, както и да окичиш своя блог с банерче:


Тъй като Goldie ни е гостувала многократно , мисля,че няма да се обиди, че този  път ще поканя теб да ни гостуваш в  Хоби предизвикателство №34 "Цветова комбинация", като ще имаш възможността ти да зададеш темата , както и цветовата комбинация в която да творим тогава.
Свържи се с мен на krassimira.ivanova@gmail.com за да се уточним за подробностите.

На трето място с 8т сте поставили проекта на Марияна:

29. Марияна 


Марияна, ти си нашата "Бронзова кралица" в Хоби предизвикателство 28 и твоите 8т са златни.
Можеш да си избереш от Галерията с награди , подаръче на стойност 8 златни точки ако желаеш, както и да окичиш своя блог с банерче:



Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя. Честито на goldie, Kakichka и Марияна за резултата от гласуването.


Искам да благодаря специално на всички, които се включиха в Хоби предизвикателство  28"Цветова комбинация", както и на Гост дизайнера ни в него - Хис  за гостуването и за чудесните картички за вдъхновение.
Подготвила съм банерче и за нея:


  Благодаря ви, момичета!
Благодаря и на всички вас, които се включихте в гласуването и определихте нашите Кралици в това Хоби предизвикателство.
Очаквам ви в текущото ни Хоби предизвикателство 29 " Картичка украсена само с ножички, пънчове и шаблони", зададено този път от Маги.Маги ви е подготвила и малко уроче към темата, а аз нямам търпение да видя вашите проекти!




Няма коментари: