петък, 11 ноември 2011 г.

Добре дошли!




Здравейте, момичета!

От доста време замислях тази идея, но..все не се престрашавах да я реализирам, понеже си е сериозен ангажимент. Вдъхновена от вашите прекрасни творби по повод първия рожден ден на моя блог, реших,че все пак не е лошо да опитам да реализирам този проект.


С голямо удоволствие искам да ви поканя да участвате в хоби предизвикателствата, които ще се организират в този блог на всеки две седмици:

1 предизвикателство:
-картичка по предварително зададена тема
2 предизвикателство:
- 3Д проект , шаблон, кутийка, 3Д картичка или някакъв друг проект, който отговаря на зададеното условие..
3 предизвикателство:
- скеч
4 предизвикателство:
- цветова комбинация
5 предизвикателство:
- техника или стил
6 предизвикателство:
- представяне на гост дизайнер и негово авторско предизвикателство

След това отново..

За сега идеята ми е първото предизвикателство да продължи цял месец.
1. След приключването на срока за участие, един от участвалите проекти, ще бъде избран като победител от всички вас чрез гласуване. Гласуването ще бъде за три проекта, като всеки , който иска да се включи в гласуването трябва да отбележи номера на проекта и на кое място го класира ( първо( 3т) , второ( 2т), трето( 1т) )
В края на всяко гласуване, ще правя класация според броя на точките, които получава всеки от проектите, за които е гласувано.
Участника, събрал най-много гласове , ще получи награда и банерче


, а останалите двама подгласници съответно, ще са №2 и №3 .




2. Имам идея точките, които всеки от вас събира при всяко от гласуванията (в различните игри) да се сумират също и.. когато някой от вас събере 100т също да получава някаква награда ..


3. Разбира се, в предизвикателство 6, когато имаме гост дизайнер, победителя ще се избира от него, а №2 и №3 с гласуване..

4.Освен тримата победители, които ще избирате вие, ще избирам всеки път по един случаен участник , който ще получи награда и банчерче:


Знам,че ви се струва не особено справедливо, но вярвам,че всяка от вас цени времето си и влага много любов и старание в картичките, които прави, за това.. ми се иска да имате равен шанс да получите стимул .

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ:

1. няма ограничение за броя на участията
2. няма ограничение за броя на другите предизвикателства в които ще бъде включен проекта с който участвате тук
3. ако нямате блог, можете да участвате с fasebook публикация, но е необходимо да ме добавите като приятел , за да мога да виждам снмките, които сте публикували
4. необходимо е във вашата публикация с която участвате във всяко предизвикателство, да има обратен линк към този блог .
5. Нужно е когато давате линк към вашето участие в предизвикателството, той да води директно към конкретната публикация в която сте публикували вашия проект с който участвате, а не към вашия основен блог.
6. Имате право да участвате и със стари проекти , стига да са по темата, ОСВЕН, когато в конкретното предизвикателство изрично не е споменато,че проектите трябва да са нови.
Надявам се тук да ви хареса..




5 коментара:

Te4eto каза...

Личи си, че доста добре си обмислила всичко - браво! Единственото, което ме смущава е участията от facebook. Ако снимките там не са общодостъпни няма как да ги видя и съответно да гласувам за тях (говоря за себе си, но съм сигурна, че не съм единствената без профил там).

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Te4eto, Благодаря ти,че зададе този въпрос. Той е наистина много важен.Аз наистина много дълго време мислих..и наистина много се чудех, дали да има или не участия от facebook, поради същата причина, поради която и ти се притесняваш.
За това..изрично съм написала условие аз да имам достъп до тези снимки (поне) и съм решила, при подлагане на творбите за гласуване, да пускам пост със снимки от всички творби, за да може всяка от нас да ги види "накуп" и да е по-лесно гласуването.
Аз самата, когато трябва да избирам измежду всички творби, коя да е победител, тъкмо така постъпих - сложих всички снимки в един документ и ги гледах едновременно..
Тъкмо за това, защото не е много лесно човек да си представя всяка от творбите, мисля за улеснение да пробвам по този начин.
Ако се окаже неуместно..ще обмисля и други варианти за да са достъпни снимките на момичетата от фейсбук (ако се появят такива)- може само тях да публикувам..
Усмихнат ден и..ще се радвам да участваш активно!

Te4eto каза...

Далеч съм от мисълта за ограничаване на участия - особено по причина "местонахождение".Да се виждат на едно място би било страхотно! Естествено за теб ще е голям труд (особено при много участия), но наистина ще е голямо облекчение за всички гласуващи!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Ех,..да се надяваме да има много участия - със сигурност ще ми е приятно да вложа този труд!

Katya Kovacheva каза...

Поздравления, че си се престрашила да реализираш идеята си и да направиш още един български блог за предизвикателства! Идеята е чудесна, добре измислена и дава много възможности за участницицте. Не знам дали ще съм колкото ми се иска активна с участията, но се надявам в гласуването да не прескачам. Успех на теб и на всички, които ще се включат!