неделя, 25 декември 2011 г.

Резултати от гласуването за Хоби предизвикателство №1 "Tиха нощ - Свята нощ"
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ!

Много съм щастлива ,че в този толкова светъл Християнски празник мога да обявя резултатите от предизвикателство №1 "Тиха нощ - Свята нощ". Всички творби бяха чудесни, имаше фантастички картички, които нямаше как да бъдат номинирани. Макар и труден изборът, всяко от гласувалите момичета е направило своя избор на топ 3, за което искрено ви благодаря! Сумирах резултатите и "процеса" се вижда в раздела "Събрани точки". Ако някой е правил "паралелно преброяване" и има различни от моите резултати, нека си каже :)
Най-напред искам да обявя победителя, избран на случаен принцип в Хоби Предизвикателство №1 "Тиха нощ - Свята нощ" . "Кралица на КЪСМЕТА" в това първо предизвикателство е:


Красивия Коледен венец № 124. на Bearkis .


Тя получава бонус 20 тoчки и правото да закичи своя блог с банерче:


и/или


Бях обещала също бонус за първия участник в Хоби Предизвикателство №1 "Тиха нощ- Свята нощ" - goldie по изключение, защото е уникален пръв участник в това мое приключение. Тя също получава бонус 20 точки.

И сега резултатите от вашето гласуване!
На първо място с 11 точки сте поставили № 81. Mila с чудесното й златно Коледно дърво:Мила, ти си "Златната Кралица" в Хоби Предизвикателство №1 "Тиха нощ - Свята нощ" и твоите 11 точки са златни. Можеш да си избереш от галерията с награди , награди на стойност 11 златни точки.( за сега не съм качила нищо в Галерията, но скоро ще се появи- моля за извинение) Освен това, можеш да окичиш своя блог, ако желаеш с банерче:На второ място с 9 точки сте поставили №16 Valchen с нейния приказен нощен поглед на Тихата и Свята нощ:

Valchen, ти си "Сребърната Кралица" в Хоби Предизвикателство №1 "Тиха нощ - Свята нощ" и твоите 9 точки са златни. Можеш да си избереш от галерията с награди (когато я покажа), награди на стойност 9 златни точки. Освен това, можеш да окичиш своя блог, ако желаеш с банерче:

На трето място с 7 точки сте поставили №75 Bearkis с нейната приказна снежна елхичка:


Bearkis, ти освен,че си "Кралица на КЪСМЕТА" в това първо Хоби Предизвикателство си и "Бронзовата Кралица" в Хоби Предизвикателство №1 "Тиха нощ - Свята нощ" и твоите 7 точки са златни. Можеш да си избереш от галерията с награди (когато я покажа), награди на стойност 7 златни точки. Освен това, можеш да окичиш своя блог, ако желаеш с банерче:

Всички останали момичета които са получили точки при гласуването могат да видят броя им в раздел "Събрани точки"


Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Малко е сложничко, но..се надявам с времето да се изясни нагледно:).

Още веднъж се извинявам,че не съм успяла да кача информацията от Галерията с награди за сега. Ще се постарая да не ви карам много да чакате.
ЧЕСТИТО на Mila, Valchen i Bearkis за резултата от гласуването.Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ за Предизвикателство №6, ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним.Благодаря им предварително.

Много красиви и достойни творби останаха недооценени.Аз от сърце благодаря на авторките им за прекрасните картички, създадени с много любов и вярвам,че са се забавлявали, докато са творили.Поздравявам още веднъж всички момичета : ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! и пожелавам на всички ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ и много творческо вдъхновение!
1 коментар:

Kras каза...

честито на победителките