петък, 10 февруари 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби Предизвикателство №5 "Картичка без печати - сух ембосинг"




Здравейте талантливки!
Сигурно и вие нямате търпение да обявя вече резултатите от гласуването.
Най-напред искам да обявя победителя на случаен принцип:

Проекта №3 е картичката на Hristovica:


Hristovica, ти си "Кралица на КЪСМЕТА" в нашето Хоби Предизвикателство №5 "Картичка без печати - сух ембосинг" , печелиш 20 бонус точки и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

или


На първо място, тази седмица вашите гласове поставиха единодушно Mila с нейния прекрасен "Шеби-шик" проект, който събра 28 точки:


Мila, ти си "Златната кралица" в нашето Хоби Предизвикателство №5 "Картичка без печати - сух ембосинг" и твоите 28 точки са златни и заедно с досега спечелените ти златни точки стават 52 златни точки! Можеш да избереш наградка от "Галерия награди" (която все още не е публикувана) за "стойност" 52 златни точки!
Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

На второ място с 16 точки сте поставили прелестния проект на danka mateeva

Дани,ти си "Сребърната кралица" в нашето Хоби Предизвикателство №5 "Картичка без печати - сух ембосинг" и твоите 16 точки са златни ! Можеш да избереш наградка от "Галерия награди" (която все още не е публикувана) на "стойност" 16 златни точки!
Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

На трето място с 5 точки сте поставили два проекта:  №12 Силва и №16 JIJI:


Силва, JIJI, вие сте "Бронзовате кралици" в нашето Хоби Предизвикателство №5 "Картичка без печати - сух ембосинг" и вашите 5 точки са златни ! Можете да изберете наградка от "Галерия награди" (която все още не е публикувана) на "стойност" 5 златни точки!
Ако желаете, можете да окичите своя блог с банерче:

Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Малко е сложничко, но..се надявам с времето да се изясни нагледно:).

Още веднъж се извинявам,че не съм успяла да кача информацията от Галерията с награди за сега. Тя е почти готова и се надявам за следващия кръг от предизвикателства да не се налага да се извинявам...

ЧЕСТИТО на Мila,danka mateeva , Силва и JIJI за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ за Предизвикателство №6, ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.

Аз от сърце благодаря на авторките на всички чудесни проекти без печати с които участваха в Хоби предизвикателство №5 "Картичка без печати- сух ембосинг".
Благодаря още веднъж на всички, които се включиха както с прекрасните си проекти, така и в гласуването за избор на победителите!




5 коментара:

Hristovica каза...

Ооо,супер!Много се радвам!Честито на всички победителки!

Силва каза...

О и аз се радвам, сред толкова много разкошни проекти! Честито момичета и благодаря на тези които ме подкрепиха.

Mila каза...

Честито, момичета!
Благодаря много за гласовете, страшно приятно ме изненадахте :)

honey_bunny каза...

Ехааааааааааа! Първата ми наградка! :))))) Дори не съм подозирала, че мога да намеря място сред такива творения! Затова се включвам със закъснение. :) Много благодаря за подкрепата и вдъхновението, момичета! Честито на победителките!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Много, много благодаря на всички гласували за мен, радостна съм от присъдения приз! Честито на всички останали момичета, успех на неспечелилите - имаше страхотни проекти!