понеделник, 6 февруари 2012 г.

Хоби Предизвикателство №6 "Вино и любов"




Здравейте момичета,

Дойде ред на нашето първо 6 предизвикателство- представяне на гост дизайнер и негово авторско предизвикателство.
И така..нашия първи Гост Дизайнер ще бъде Valchen , която вие избрахте за сребърна кралица в Хоби предизвикателство №1 "Тиха нощ- Свята нощ".
Преди да видите какво точно е нейното авторско предизвикателство, бих искала да ви предатавя накратко Valchen, чийто блог Valchen's craftworks вероятно повечето от вас познават.От началото на тази година тя е член на диозайн тийма на "2 Sisters Challenge Blog" Нейното име е Валентина Добрева и ето какво казва тя за себе си:

"С картички се занимавам от края на 2010 година. Началото е свързано с големия ми интерес към скрапбукинга - с дни наред сърфирах в Интернет и се възхиащавах на всички красоти, които виждах по тази тема. Накрая, дори не знам как, попаднах на няколко сайта за изработване на картички и така започнах... приех картичките като мини вариант на скрапукинг странички, само че вместо снимки на картичките присъстват печати.
Първата картичка, която направих е за едно предизвикателство на Картичкофуриите - цветна комбинация и мъниста. Спомням си, че прекарах един цял следобед, чудейки се как точно да я направя тази картичка с наличните ми материали (а тогава те се свеждаха до едно блокче дизайнерска хартия, обикновен картон и малко фоум). Накрая се получи тази картичка - пълна с несъвършенства, но много слънчева.

Обичам да експериментирам с много стилове, не мога да се спра на един конкретен, който да се отразява във всичките ми работи, защото всичко ми е много интересно - и винтдиж, и шаби шик, и сладурските печати за оцветяване. От известните ми техники като че ли най-много ми допада топлия ембосинг - просто обожавам да гледам как се променя едно изображение чрез тази техника. В тази публикация - съм изброила 5-те си любими картички за 2011 г.
За да направя една картичка може да ме вдъхновят много неща - конкретен повод, конкретен човек, конкретен цвят, конкретен печат! Обикновено вечер докато заспивам ми идват най-добрите идеи. Във всяка моя картичка присъства поне по един печат, а понякога повече. Обожавам печатите - обичам да оцветявам печати с копик маркери или с дистрес мастила, обичам и да прилагам и ембосинг пудри върху печати. Винаги се изкушавам да се сдобия с някой нов печат!
Освен да правя картички много обичам да чета книги - различни жанрове. Обожавам да се потопя в някоя хубава книга - по този начин релаксирам напълно. Освен с книги, обичам да се развличам с гледане на филми, обожавам и да пътувам! Все се занимавам с планирането на някое семейно пътуване. Сега планирам да направя и първия си албум със снимки и спомени от някоя наша ваканция."


На въпроса ми, дали има нещо, което Валя би искала да пожелае на всички момичета, които се занимават с правенето на картички, тя отговаря така:

"Трудно ми е да давам съвети, но бих им пожелала да продължават да се забавляват, докато се опитват да претворят идеите си върху хартия и да не се притесняват, че нямат установен стил, толкова е хубаво всеки ден да работиш с различна техника, в различен стил, с различни материали."


Нейното авторско предизвикателство е на тема " Вино и любов" , която уточнихме заедно, впредвид прекрасните празници , които предстоят точно по времето на това предизвикателство и..факта, че във въздуха просто ухае на любов през февруари, а виното..то си е традиционно за този сезон (на любовта)..
Ето нейното вдъхновение за вас:



Валя, тази твоя картичка, ще участва в "томболата" за "Кралица на КЪСМЕТА" с номер, последен (след броя на всички други творби). За нея момичетата няма да могат да гласуват, но ако ти имаш желание и време, би могла да се включиш с други твои проекти в това предизвикателство, за които ще може да се гласува.

Продължителност на предизвикателство №6 - от 06.02.2012 до 20.02.2012г
Гласуване за победител в предизвикателство №6 - от 21.02.2012 до 23.02.2012г
Обявяване на победителите в предизвикателство №6 - 24.02.2012г

Надявам се да ви е било интересно да научте нещо повече за Валя, както и темата, която ви представяме днес и особено нейния прекрасен таг за вдъхновение да са успели да ви вдъхновят да се включите в това чудесно предизвикателство.
Нямам търпение да видя вашите предложения.Ваш ред е!








1 коментар:

Green-Eyed Girl каза...

Много опияняваща тема сте избрали, момичета... Радвам се, че тя ще е и моят прощъпулник в Hobby challenges. Изчетох на един дъх споделеното от Валето :) Много харесвам нещата, които прави, а се оказа и изключително интересна личност...
Много творческо вдъхновение на всички участващи пожелавам!