петък, 27 януари 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби Предизвикателство №4 "Картичка в чисто бяло"




Здравейте момичета!

Сигурно вече нямате търпение, да обявя резултатите от Хоби предизвикателство №4 "Kaртичка в чисто бяло"
Най-напред, както всеки път, ще обявя рандом победителя. Тази седмица това е :
№2 Geri Urumova с нейната чудесна чисто бяла рокля.
Geri, тази седмица, ти си "Кралицата на КЪСМЕТА" в Хоби Предизвикателствата и получаваш 20 точки бонус, както и правото, ако желаеш да окичиш своя блог с банерче:
и/или
На първо място в Хоби Предизвикателство №4 "Картичка в чисто бяло" сте поставили с 21 точки прекрасната бяла нежна снежна картичка под №3 на Esi.
Esi, ти си "Златната Кралица" на Хоби Предизвикателство №4 "Kартичка в чисто бяло" и твоите 21 точки са златни. Това е своеобразен рекорд за брой събрани точки до сега от едно гласуване. Можеш да си избереш от галерията с награди, награди за 21 златни точки ( все още не съм ги публикувала...-но и това ще стане, надявам се скоро) , както и ако желаеш , можеш да окичиш блога си с банерче:

Второ и трето място до последно се разменяха и не бяха ясни..Все пак, крайните резултати са вече ясни..

На второ място с 14 точки сте поставили прелестната детска рокличка №7 на nushinka:
nushinka,ти си "Сребърната Кралица" в Хоби предизвикателствао №4 "Картичка в чисто бяло" и твоите 14 точки са златни. Когато публикувам наградите, ще можеш да си избереш от "Галерията с награди" награди на стойност 14 златни точки. За сега, можеш ако желаеш,, да окичиш своя блог с банерче:
На трето място с 13 точки сте поставили нежната бяла картичка №11 на Deni.
Deni, ти си "Бронзовата кралица" в Хоби предизвикателство №4"Картичка в чисто бяло" и твоите 13 точки са златни. Когато публикувам наградите в галерията с награди, ще можеш да си избереш награда на стойност 13 златни точки. Сега, ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:



Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Малко е сложничко, но..се надявам с времето да се изясни нагледно:).

Още веднъж се извинявам,че не съм успяла да кача информацията от Галерията с награди за сега. Ще се постарая да не ви карам много да чакате.
ЧЕСТИТО на Esi, Deni и nushinka за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ за Предизвикателство №6, ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.

Аз от сърце благодаря на авторките на всички чудесни бяли картички и кутийки с които участваха в Хоби предизвикателство №4 "Картичка в чисто бяло".
Благодаря още веднъж на всички, които се включиха както с прекрасните си проекти, така и в гласуването за избор на победителите!





6 коментара:

nuschinka каза...

Ехее, как ме зарадвахте тази сутрин! Много благодаря на всички дами, които гласуваха за мен!
Честито и на Еси, Дени и Гери!

Краси, за мен ще е чест да съм гост дизайнер жа Хоби Предизвикателство №6
Поздрави и усмихнат, изпълнен с много положителни емоции, ден!

Deni каза...

Чудесно начало на днешния снежен ден! Благодаря на всички момичета, които предпочетоха моята картичка пред всички останали, които са също не по-малко красиви !Честито и на останалите дами- Еси и Нушинка!

bejko каза...

Честито момичета!

Esi каза...

E, супер! Много се радвам! Честито и на Нушинка, Дени и Гери! Благодаря на всички!

Силва каза...

Честито и от мен момичета! Усмихнат ден!

Mila каза...

Честито, момичета :)