петък, 24 февруари 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби Предизвикателство №6 "Вино и любов"




Здравейте талантливки!
Сигурно и вие нямате търпение да обявя вече резултатите от гласуването.
Най-напред искам да обявя победителя на случаен принцип:


Проекта №21 е картичката на goldie:


goldie, ти си "Кралица на КЪСМЕТА" в нашето Хоби Предизвикателство №6 "Вино и любов" , печелиш 20 бонус точки и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

или


На първо място, тази седмица вашите гласове поставиха 31.Valeria с нейния прекрасен проект за празника Св. Валентин, който събра 12 точки:


Valeria, ти си "Златната кралица" в нашето Хоби Предизвикателство №6 "Вино и любов" и твоите 12 точки са златни точки! Можеш да избереш наградка от "Галерия награди" (която най-после е публикувана, макар и в непълен вид) за "стойност" 12 златни точки!
Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

На второ място с 10 точки сте поставили прелестния проект 26. bellnell

bellnell,ти си "Сребърната кралица" в нашето Хоби Предизвикателство №6 "Вино и любов" и твоите 10 точки са златни ! Можеш да избереш наградка от "Галерия награди" на "стойност"10 златни точки!
Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

На трето място с 8 точки сте поставили два проекта №6 Виолета и №25 Маги

Виолета, Маги вие сте "Бронзовате кралици" в нашето Хоби Предизвикателство №6 "Вино и любов" и вашите 8 точки са златни ! Можете да изберете наградка от "Галерия награди" на "стойност" 8 златни точки!
Ако желаете, можете да окичите своя блог с банерче:

Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки.

Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

ЧЕСТИТО на Valeria,bellnell, Виолета и Маги за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ , ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.

Аз от сърце благодаря на авторките на всички чудесни влюбени проекти  с които участваха в Хоби предизвикателство №6 "Вино и любов". Всички те бяха изключително красиви и стилни и аз не се съмнявам,че затрудниха много избора само на 3 проекта..Много изключителни проекти останаха недооценени, но вярвам,че сме тук основно за забавление и , че всяка от вас е изработила картичките с които е участвала с голяма любов!
Тъй като това е последното предизвикателство от първия цикъл предизвикателства, (от 1 до 6) е добре всяка от вас да провери колко точки е натрупала до сега от гласуването, от рандом генератора, и бонуси за участие. Аз ще направя скоро публикация с такъв списък, за да може всяка от вас да провери и при някаква неточност да ме информира за да корегирам.

Благодаря още веднъж на всички, които се включиха както с прекрасните си проекти, така и в гласуването за избор на победителите!
Специални благодарности и на Valchen, която беше нашия ГОСТ ДИЗАЙНЕР в това първо предизвикателство № 6 за чудесната тема и прекрасното вдъхновение! Valchen ти също можеш да окичиш блогчето си с нашия най-нов банер:

Благодаря ви още веднъж момичета! Очаквам новите ви проекти в Хоби предизвикателство №7 с нетърпение!





5 коментара:

nuschinka каза...

Честито на всички отличени! Наистина невероятни проекти сте сътворили!Поздравления!

VioletCloudlet каза...

Честито на всички! Радвам се да съм сред вас, момичета!

Анонимен каза...

Много благодаря на всички за първото място!Всички проекти са страхотни и изобщо не съм очаквала такава висока оценка!Благодаря!

Маги каза...

:) Честито на всички победителки! Благодаря ви, че и аз съм сред тях! :)

Donika каза...

Лелееее толкова неща съм пропуснала тук. Отличените са с невероятни проекти и Valeria, и bellnell и Вили и Маги - страхотни идеи. Честито на всички и няма да проспусна да гласвам другиа път!