понеделник, 20 февруари 2012 г.

Хоби Предизвикателство №7 "Картичка-мартеничка" 20.02.2012-05.03.2012




Здравейте феи създаващи красота!

Измина цял един цикъл от Хоби предизвикателства от 1 до 6 и съм много щастлива,че мога да направя някаква равносметка на това, което се е случило до тук, преди да ви предоставя новата тема за картичка тази седмица.
В нашите съвместни предизвикателства до сега общо са участвали 83 уникални участника. От тях 3 са участвали във всички предизвикателства. Благодаря ви момичета! Надявам се да продължим да творим и се вдъхновяваме взаимно и занапред.
Реших да добавя по една точка към вашите точки, за всяко предизвикателство в което сте участвали, а за тези от вас, които са участвали във всичките 6 предизвикателства на този кръг, ще получат общо 12 точки ( по две точки за всяко предизвикателство в което са участвали)

Открих някой неща в регламента, които мисля да променя.
Става дума за гост - дизайнерите.
Идеята да имаме гост дизайнер със собствена тема и представяне при нас в 6-то предизвикателство се оказа чудесна, но.. победителите са толкова,че е трудно да се изчаква толкова дълго за да ти дойде реда за да си гост дизайнер..
За това, от този цикъл, въвеждам допълнение към правилата.
Гост дизайнерите ще са гост дизайнери в някое от следващите предизвикателства за което се уточним. Така, ще може да имаме повече гост дизайнери.
Гост дизайнерите ще участват в жребия за "Кралица на КЪСМЕТА" с номера следващи номерата на участниците и ред по който са публикувани техните вдъхновения. Така те ще имат шанса да получат 20т, както всеки от останалите участници в Хоби предизвикателствата.
Ще имат право да се включат в хоби предизвикателството освен като гост дизайнери и като участници с други творби (не с тези, които са предоставили за вдъхновение) и..разбира се ще имат право да гласуват.
Надявам се така всички да се забавляваме повече.

И така..както сте прочели в заглавието на публикацията, нашето ново 1 -во предизвикателство ще бъде картичка по темата "Картичка- мартеничка".
Моето вдъхновение за вас този път е:

А ето и вдъхновенията на момичетата, които са ни Гост Дизайнери в тази тема:

MaDe , която беше избрана от вас за "Сребърна кралица" на Хоби предизвикателство №2 "Коледна украса"
Daisy , която беше избрана от вас за "Бронзова кралица" на Хоби предизвикателство №3 "СКЕЧ" Картичка за имен ден

Продължителност на предизвикателство №7 - от 20.02.2012 до 05.03.2012г
Гласуване за победител в предизвикателство №7 - от 05.03.2012 до 07.03.2012г
Обявяване на победителите в предизвикателство №7 - 08.03.2012г

Искрено се надявам,че прекрасните картички-мартенички, които Гост Дизайнерите ни тази седмица MaDe и Daisy са сътворили, ще ви вдъхновят да развихрите въображението си и да ни покажете вашите прекрасни идеи за картички- мартенички.Можете да участвате с колкото проекта прецените. Гост Дизайнерите също имат право да участват със свои проекти, различни от тези, които са ни предложили за вдъхновение.








2 коментара:

Iri каза...

Много хубаво предизвикателство :). Тъкмо си мислех да подарим на госпожите в детската картички с мартеничка, за да сме по-различни :)

Borqna каза...

Чудесно предизвикателство! Дано успея този път да се включа!
На всички желая творческо настроение и много късмет!