четвъртък, 8 март 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби Предизвикателство №7 "Картичка мартеничка"




Здравейте майсторици,
За мен е огромно удоволствие да обявя вече резултатите от гласуването веднага след празника на Жената 8 март.Надявам се да сте здрави, обичани и обичащи и да се радвате на внимание от мъжката половина на човечеството не само на празника на жената , но и всички останали дни!
Най-напред искам да обявя победителя на случаен принцип:
Проекта №6 е картичката на Соня:

Соня, , ти си "Кралица на КЪСМЕТА" в нашето Хоби Предизвикателство №7 "Картичка мартеничка" , печелиш 20 бонус точки и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:
и/или:

На първо място, тази седмица вашите гласове поставиха прекрасната картичка мартеничка на 10. Биляна с 18т.

Билянка, ти си "Златната кралица" в нашето Хоби Предизвикателство №7 "Картичка мартеничка" и твоите 18 точки са златни точки! Можеш да избереш наградка от "Галерия награди" за "стойност" 18 златни точки!
Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

На второ място с 16 точки сте поставили чудесната картичка-мартеничка 5. KalySto

Кали,ти си "Сребърната кралица" в нашето Хоби Предизвикателство №7 "Картичка мартеничка" и твоите 16 точки са златни ! Можеш да избереш наградка от "Галерия награди" на "стойност"16 златни точки!
Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

На трето място сте поставили отново два проекта.И двата са с техники, които са прекрасни за картички- бродиране и изонит..
Чудесните картички на 9.Соня и 18. Силва с по 11 точки:

Соня, Силва, вие сте нашите "Сребърни кралици" в Хоби предизвикателство №7 "Картичка мартеничка" и вашите 11 точки са златни ! Можете да изберете наградка от "Галерия награди" на "стойност"11 златни точки, както и да окичите свите блогове с банерче:

Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки.

Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

ЧЕСТИТО на Биляна,KalySto, Соня и Силва за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ , ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.

Аз от сърце благодаря на авторките на всички чудесни картички с които се включиха в Хоби предизвикателство №7 "Картичка- мартеничка". Всички те бяха много красиви и стилни и аз не се съмнявам,че ви затрудниха много с избора само на 3 проекта, които да номинирате..Много прекрасни картички-мартенички останаха недооценени, но вярвам,че сме тук основно за забавление и , че всяка от вас е изработила картичките с които е участвала с голяма любов!

Благодаря още веднъж на всички, които се включиха както с прекрасните си проекти, така и в гласуването за избор на победителите!
Специални благодарности на нашите гост дизайнерки в Хоби предизвикателство №7 "Картичка мартеничка" - MaDe и Daisy, които със своите прекрасни картички -мартенички за вдъхновение ни гостуваха тази седмица!

Честито на всички!




5 коментара:

nuschinka каза...

Честито, момичета! Картичките ви са пракрасни!

bejko каза...

Честито момичета и от мен!

Соня каза...

Ех,че приятно начало на деня.Благодаря за титлата Кралица на късмета и Бронзова кралица(заедно със Силвето) и честито на останалите момичета.

Силва каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Силва каза...

Денят ми започна с много усмивки:) Преди малко получих чудесно подаръче от Нели, от осмомартенската размяна, което ще ви покажа след малко, а сега и това. Честито на Биляна, Калисто и Сончето!Благодаря на всички, които гласуваха за моята картичка, защото според мен този път изборът беше доста труден. Лично аз, ако регламентът позволяваше бих дала на 20 проекта по 3 точки:) Усмихнат ден!