петък, 23 март 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ"

Здравейте момичета!

Нямах търпение да видя вашия избор на победителки в Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" и с огромно удоволствие бързам да ви съобщя кои са те.
Първо..победителката на случаен принцип тази седмица:

Номер 13 е кутийката на MELANI:

MELANI, ти си "Кралица на КЪСМЕТА" в нашето Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" , печелиш 20 бонус точки и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:
и/или:

На първо място, тази седмица вашите гласове поставиха Красивите кутийки на 1. KalySto с 15 точки:

Кали, ти си "Златната кралица" в нашето Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" и твоите 15 точки са златни точки! Можеш да избереш наградка от "Галерия награди" за "стойност" 15 златни точки!
Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

На второ място този път сте поставили с 8 точки проект №14 Lidiq Kostova
Лидка, ти си "Сребърна кралица" в нашето Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" и твоите 8т точки са златни ! Можеш да избереш наградка от "Галерия награди" на "стойност" 8 златни точки!
Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:На трето място със 7 точки сте поставили проект №22 на Жана:


Жана, ти си нашата "Бронзова кралица" в Хоби предизвикателство № 8 "Подарък за НЕЯ" и твоите 7 точки са златни. Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки.

Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

ЧЕСТИТО на MELANI,KalySto, Lidiq Kostova и Жана за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ , ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.

Аз от сърце благодаря на авторките на всички прекрасни проекти с които се включиха в Хоби предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ". Всички те бяха много красиви и аз не се съмнявам,че ви затрудниха отново с избора само на 3 проекта, които да номинирате..Много прекрасни проекти останаха недооценени, но вярвам,че сме тук основно за забавление и , че всяка от вас е изработила проектите с които е участвала с голяма любов и те са зарадвали получателите си!

Благодаря още веднъж на всички, които се включиха както с прекрасните си проекти, така и в гласуването за избор на победителите!
Специални благодарности на нашата гост дизайнерка в Хоби предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" -Sunshine Fantasy.която със своята прекрасна лилава кутийка за вдъхновение ни гостува в това предизвикателство!

Честито на всички!

5 коментара:

KalySto каза...

Ох,момичета,МНОГО БЛАГОДАРЯ!
Толкова съм заета тази седмица,че чак не съм разбрала,кога е гласуването!С удоволствие участвам в това предизвикателство и се радвам,че харесвате моите неща!
Поздрави на сребърните кралици!
И ще гледам да имам по-малко отсъствия ;)

KalySto каза...

Краси, с удоволствие ще бъда и гост дизайнер,но не видях адреса на който да ти пиша. Моят го има в блога ми след побликациите така, че ми пиши за да се уговорим! Поздрави от морето!

Жана каза...

Ехаааа...не мога да повярвам :)))) С удоволствие ще участвам, въпреки че съм много зелен начинаещ.

*щурчо* каза...

Момичета, искрено се радвам,че ще се включите! Очаквайте е-майл :)

isi каза...

Благодаря за наградката!! Честито на останалите момичета!!Явно всички сме били заети тези дни защото чак сега разбрах че е готово гласуването!! Целувки за всички наградени!