петък, 23 март 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ"





Здравейте момичета!

Нямах търпение да видя вашия избор на победителки в Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" и с огромно удоволствие бързам да ви съобщя кои са те.
Първо..победителката на случаен принцип тази седмица:

Номер 13 е кутийката на MELANI:

MELANI, ти си "Кралица на КЪСМЕТА" в нашето Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" , печелиш 20 бонус точки и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:
и/или:

На първо място, тази седмица вашите гласове поставиха Красивите кутийки на 1. KalySto с 15 точки:

Кали, ти си "Златната кралица" в нашето Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" и твоите 15 точки са златни точки! Можеш да избереш наградка от "Галерия награди" за "стойност" 15 златни точки!
Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

На второ място този път сте поставили с 8 точки проект №14 Lidiq Kostova




Лидка, ти си "Сребърна кралица" в нашето Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" и твоите 8т точки са златни ! Можеш да избереш наградка от "Галерия награди" на "стойност" 8 златни точки!
Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:



На трето място със 7 точки сте поставили проект №22 на Жана:


Жана, ти си нашата "Бронзова кралица" в Хоби предизвикателство № 8 "Подарък за НЕЯ" и твоите 7 точки са златни. Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки.

Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

ЧЕСТИТО на MELANI,KalySto, Lidiq Kostova и Жана за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ , ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.

Аз от сърце благодаря на авторките на всички прекрасни проекти с които се включиха в Хоби предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ". Всички те бяха много красиви и аз не се съмнявам,че ви затрудниха отново с избора само на 3 проекта, които да номинирате..Много прекрасни проекти останаха недооценени, но вярвам,че сме тук основно за забавление и , че всяка от вас е изработила проектите с които е участвала с голяма любов и те са зарадвали получателите си!

Благодаря още веднъж на всички, които се включиха както с прекрасните си проекти, така и в гласуването за избор на победителите!
Специални благодарности на нашата гост дизайнерка в Хоби предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" -Sunshine Fantasy.която със своята прекрасна лилава кутийка за вдъхновение ни гостува в това предизвикателство!

Честито на всички!





5 коментара:

KalySto каза...

Ох,момичета,МНОГО БЛАГОДАРЯ!
Толкова съм заета тази седмица,че чак не съм разбрала,кога е гласуването!С удоволствие участвам в това предизвикателство и се радвам,че харесвате моите неща!
Поздрави на сребърните кралици!
И ще гледам да имам по-малко отсъствия ;)

KalySto каза...

Краси, с удоволствие ще бъда и гост дизайнер,но не видях адреса на който да ти пиша. Моят го има в блога ми след побликациите така, че ми пиши за да се уговорим! Поздрави от морето!

Жана каза...

Ехаааа...не мога да повярвам :)))) С удоволствие ще участвам, въпреки че съм много зелен начинаещ.

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Момичета, искрено се радвам,че ще се включите! Очаквайте е-майл :)

isi каза...

Благодаря за наградката!! Честито на останалите момичета!!Явно всички сме били заети тези дни защото чак сега разбрах че е готово гласуването!! Целувки за всички наградени!