петък, 20 април 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби Предизвикателство №10 Крафт





Здравейте картичко-феи с крафт прекрасни идеи!
И вие ли нямате търпение да видите победителките ни в Хоби предизвикателство №10 "Крафт"?
За мен е истинско удоволствие да ги обявя..
Както обикновено, започвам с обявяването на победителят на случаен принцип.
В това предизвикателство, това е:


Под номер 21 е чудесната нежна картичка на ...Just Me..., за която това е дебют в Хоби предизвикателствата ни :


...Just Me..., ти си нашата "Кралица на Късмета" от Хоби предизвикателство №10 "Kraft",печелиш 20 бонус точки и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:


и/или :


На първо място в това Хоби предизвикателство, безпрекословно сте поставили стилната картичка с номер 20 на MaDe с 30 точки:


MaDe, ти си нашата "Златна Кралица" в Хоби Предизвикателство №10 "Крафт" и твоите 30 точки са златни!С натрупването от предишни предизвикателства, имаш вече 42 златни точки и Можеш да си избереш подаръчета на стойност 42 златни точки от Галерията с награди и ако желаеш, можеш да закичиш своя блог с банерче:


На второ място този път сте поставили чудесната картичка с номер 29 на goldie с 10 точки.


Goldie, ти си нашата "Сребърна Кралица" в Хоби Предизвикателство №10 "Крафт" и твоите 10 точки са златни.С натрупването, ти имаш 23 златни точки и можеш да си избереш подаръче на стойност 23 златни точки от Галерията с награди, и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:


На трето място, с 6 точки сте поставили изящната пеперудена картичка с номер 17 на Maria & Simeon:


Maria i Simeon, ти си нашата "Бронзова Кралица" в Хоби Предизвикателство №10 "Крафт" и твоите 6 точки са златни.Можеш да си избереш наградка на стойност 6 златни точки и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банер:


Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки.

Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

ЧЕСТИТО на MaDe, Goldie и Maria i Simeon за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ , ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.

Аз от сърце благодаря на авторките на чудесните картички с които се включиха в Хоби предизвикателство №10 "КРАФТ".
И този път имаше много красиви картички, които останаха недооценени, но вярвам,че сме тук основно за забавление и , че всяка от вас е изработила проектите с които е участвала с голяма любов и те са зарадвали получателите си!

Благодаря още веднъж на всички, които се включиха както с прекрасните си картички, така и в гласуването за избор на победителите!


Честито на всички!







1 коментар:

Handmade_by_MaDe каза...

Много благодаря на всички и честито на другите момичета!Желая ви един прекрасен ден! :)