петък, 6 април 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби Предизвикателство №9 "СКЕЧ"





Здравейте момичета!

Ето,че дойде времето да видим резултатите от вашето гласуване в Хоби Предизвикателство №9 "СКЕЧ".
Най-напред да ви покажа коя е късметлийката на случаен принцип този път:

Това е картичка номер 18 на Цонка Димова :

Цони, ти си "Кралица на КЪСМЕТА" в нашето Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" , печелиш 20 бонус точки и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

и/или:




На първо място, тази седмица вашите гласове поставиха с 14 точки картичката с номер 13 Miss Emerald:


ти си "Златната кралица" в нашето Хоби Предизвикателство №9 "СКЕЧ" и твоите 14 точки са златни точки! Можеш да избереш наградка от "Галерия награди" за "стойност" 14 златни точки!
Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

На второ място този път сте поставили с 12 точки картичка №7 Ellie


Ellie,ти си "Сребърна кралица" в нашето Хоби Предизвикателство №9 "СКЕЧ" и твоите 12 точки са златни ! Можеш да избереш наградка от "Галерия награди" на "стойност" 12 златни точки!
Ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:

На трето място с 10 точки сте поставили картичка №14 на Gabi:


Gabi,ти си нашата "Бронзова кралица" в Хоби предизвикателство № 9 "СКЕЧ" и твоите 10 точки са златни. Можеш да си избереш от галерията с награди награда на стойност 10 златни точки и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:



Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки.

Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

ЧЕСТИТО на Мiss Emerald,Ellie i Gabi за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ , ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.

Аз от сърце благодаря на авторките на чудесните картички с които се включиха в Хоби предизвикателство №9 "СКЕЧ". Всички те бяха много красиви и всяка от вас по свой начин беше интерпретирала СКЕЧ-а..Аз не се съмнявам,че ви затрудниха отново с избора само на 3 картички, които да номинирате.. Много прекрасни картички останаха недооценени, но вярвам,че сме тук основно за забавление и , че всяка от вас е изработила проектите с които е участвала с голяма любов и те са зарадвали получателите си!

Благодаря още веднъж на всички, които се включиха както с прекрасните си проекти, така и в гласуването за избор на победителите!
Специални благодарности на нашата гост дизайнерка в Хоби предизвикателство №9 "СКЕЧ" -Esi, която със своята прекрасна картичка за вдъхновение ни гостува в това предизвикателство..

Честито на всички!






2 коментара:

Ellie каза...

Благодаря за високата оценка! За мен беше удоволствие да се включа в предизвикателството!

Елена каза...

За мен също беше удоволствие да участвам. Честито на победителките, наградата име напълно заслужена!