събота, 5 май 2012 г.

Резултати от гласуването в Хоби предизвикателство №11 3Д картичка- Техника декупаж





Здравейте момичета! Както ви обещах, днес ще обявя победителите в нашето Хоби предизвикателство №11 "3Д картичка- Техника декупаж" Отново, започвам с обявяването на победителят на случаен принцип. В това предизвикателство, това е:
Под номер 6 е Великденската картичка на Цонка Димова:
Цонка, ти си нашата "Кралица на Късмета" от Хоби предизвикателство №11 "3Д картичка- Техника декупаж",печелиш 20 бонус точки и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:
и/или:
На първо място тази седмица, единодушно избрахте с 15 точки чудесната картичка на 9. ...Just Me...:
...Just Me... , ти си нашата "Златна КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство №11 "3Д картичка- Техника декупаж" и твоите 15 точки са златни!Можеш да си избереш подаръчета на стойност 15 златни точки от Галерията с награди и ако желаеш, можеш да закичиш своя блог с банерче:
На второ място този път с 10 точки сте избрали прекрасната картичка на 4.Irina Kirqkova , която участва за първи път в наше Хоби предизвикателство:
Ирина, добре дошла! Ти си нашата "Сребърна КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство №11 "3Д картичка- Техника декупаж" и твоите 10 точки са златни.Можеш да си избереш подаръче на стойност 10 златни точки от Галерията с награди, и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:
На трето място тази седмица с 5 точки, сте поставили прекрасната чернокоска на 2. KalySto:
Кали, ти си "Бронзовата КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство №11 "3Д картичка- Техника декупаж" и твоите 5 точки са златни. С натрупвне до сега имаш общо 36 златни точки и можеш да си избереш наградка на стойност 36 златни точки и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банер:
Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя. ЧЕСТИТО на ...Just Me..., Irina Kirqkova и KalySto за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ , ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително. Аз от сърце благодаря на авторките на чудесните картички с които се включиха в Хоби предизвикателство №11 "3Д картичка- Техника декупаж", както и на всички, които гласуваха. И този път имаше красиви картички, които останаха недооценени, но вярвам,че сме тук основно за забавление и , че всяка от вас е изработила проектите с които е участвала с голяма любов и те са зарадвали получателите си! Благодаря още веднъж на всички, които се включиха както с прекрасните си картички, така и в гласуването за избор на победителите! Честито на всички!




Няма коментари: