четвъртък, 19 юли 2012 г.

Победител в Хоби предизвикателство №16 Цветова комбинация










Здравейте феи на картичкоправенето!
Сигурно вече нямате търпение да обявя победителите в Хоби предизвикателство 16 "Цветова комбинация"
Да си призная, забавих се не нарочно, за да ви държа в напрежение, а поради липса на време, за което се извинявам.
Бързам да ви обявя победителя на случаен принцип в това предизвикателство.

Номер 7 е картичката на....Toni!!


Toni, ти си "Кралица на късмета" за трети пореден път в Хоби предизвикателство!!! Това определено си е късмет...и..личното ми мнение е,че трябва да играеш тото непременно! Отново получаваш 20 т и възможността , ако желаеш да закичиш блога си с банерче:


и/или:



 И..сега, е време да обявя резултатите от вашето гласуване.
С единодушие и 14т сте избрали за "Златна Кралица" прекрасната картичка на Vili Veselinova, която участва за първи път в Хоби предизвикателствата, но е сред много изявените и обичани дами в крафт пространството!
Вили, ти си нашата "Златна Кралица"! Твоите 14т са златни и можеш да си избереш наградка от Галерията с наградки на стойност 14 златни точки и ако желаеш да закичиш блога си с банерче:


Получаваш също така покана да си гост дизайнер в Хоби предизвикателство 23 , в което ще можеш ти да зададеш цветовата комбинация и темата, ако желаеш. На второ място с 9т сте поставили чудесната морска картичка на Мила.



Мила, ти си нашата "Сребърна Кралица" в Хоби предизвикателство 16 "Цветова комбинация" и твоите 9т са златни. С натрупване до сега имаш 61 златни точки и можеш да си избереш от Галерията с награди награда на стойност 61 златни точки!
Можеш да окичиш своя блог, ако желаеш с банерче:


Получаваш също така покана да бъдеш вдъхновителка в някое от следващите Хоби предизвикателства.

На трето място с 8т сте поставили оригиналната картичка на Ellie:


Ellie, ти си нашата "Бронзова Кралица" в Хоби предизвикателство 16 "Цветова комбинация" и твоите 8т са златни. С натрупване до сега имаш общо 20 златни точки и можеш да си избереш от Галерията с награди награда на стойност 20 златни точки, както и ако желаеш да окичиш своя блог с банерче:

Получаваш също покана за вдъхновителка в някое от следващите Хоби предизвикателства. Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

ЧЕСТИТО на Vili Veselinova, Mila и Ellie за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ и вдъхновителки.. , ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.
 Аз от сърце благодаря на всички автори на картички по Цветова комбинация , които се включиха в Хоби предизвикателство №16 , както и на всички, които гласуваха
Специални благодарности и на нашите вдъхновителки Iva и ...Just Me... , които с прекрасните си проекти успяха да ви вдъхновят да се включите в това предизвикателство.
Очаквам от Vili Veselinova да измисли цветовата комбинация за нашето 23 Хоби Предизвикателство ("Цветова комбинация") и да е Гост Дизайнер в него. Благодаря ви, момичета!


2 коментара:

Vili M. каза...

Благодаря на всички за високата награда!
Успешно творене в следващите предизвикателства!

Toni каза...

Ееее, този път вече се изненадах. Не вярвах, че пак аз ще съм кралица на късмета. Щях да пускам тото наистина, но баткото ни си остана вкъщи и нямаше как. И неделя е ден! Честито на победителите!