четвъртък, 2 август 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби предизвикателство №17 "Винтидж"








Здравейте феички,
Сигурно нямате търпение да обявя резултатите от гласуването за Хоби Предизвикателство №17 "Винтидж".
Като начало, да видим кой е късметлията днес:


Ако се питате кой е номер 20, това е морската винтидж картичка на Ina:


Ina, ти си нашата "Кралица на КЪСМЕТА" тази седмица ! Получаваш 20 т и възможността , ако желаеш да закичиш блога си с банерче:



и /или




  И сега е време да обявя победителките от гласуването.
Този път  на първо място сте поставили с 13т прекрасната и стилна Винтидж картичка 4. на Vili Veselinova:






Vili, ти си нашата "Златна Кралица" В Хоби предизвикателство №17 "Винтидж" и твоите 13 т са златни. Заедно с предишните ти стават общо 27 златни точки. Ти получаваш и възможността да избереш стила или техниката, за Хоби предизвикателство 23 в следващия кръг.Можем да уточним това на krassimira.ivanova@gmail.com.. Можеш да си избереш наградка от галерията с награди на стойност 27 златни точки и да закичиш ако желаеш блога си с банерче:



На второ място с 10т сте поставили прекрасната картичка 7. на His;




His, ти си нашата "Сребърна Кралица" в Хоби предизвикателство №17 "Винтидж" и твоите 10т са златни.Можеш да закичиш ако желаеш блога си с банерче:



На трето място с 9т сте поставили картичка 17. на His:




His, ти си нашата "Бронзова Кралица" в Хоби предизвикателство №17 "Винтидж" и твоите 9т са златни. Получаваш покана да гостуваш в някое от следващите Хоби предизвикателства по твое желание като вдъхновителка.Можем да уточним това на krassimira.ivanova@gmail.com.
Можеш да избереш от галерията с награди наградка на стойност общо 19 златни точки и да закичиш ако желаеш блога си с банерче:




 Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

ЧЕСТИТО на Vili Veselinova и His за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕР и вдъхновителка.. , ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.

 Аз от сърце благодаря на всички автори на Винтидж картички  , които се включиха в Хоби предизвикателство №17 , както и на всички, които гласуваха.
В това предизвикателство имаше прекрасни проекти с много винтидж излъчване. За мен, беше истинско удоволствие да надниквам във вашите кътчета и да се любувам на творбите ви!

  Благодаря ви, момичета!





3 коментара:

Toni каза...

Честито, момичета! Наистина си заслужихте победата. А аз днес няма да пускам тото:):):)

Vili M. каза...

Благодаря на всички за оценката, а за теб Хриси се радвам с цялото си сърце, защото ти беше човека, кайто ме вдъхнови да започна цялото това начинание! Честито!

Чудесийки от хартийки каза...

Вили, ти си си талант отвсякъде :) Честита награда!
Благодаря ви момичета!