събота, 8 септември 2012 г.

Резултати от гласуването в Хоби предизвикателство 20 "СКЕЧ"





Здравейте момичета!

Ето,че отново дойде време да обявя резултата от вашето гласуване. Сигурно вече нямате търпение да видите кои са нашите кралици в Хоби предизвикателство 20 "СКЕЧ", зададено от Iva.
Започвам с картичката победител на случаен принцип. И..това е:

                                                                 Картичката с номер 1 е ... 

1. Toni 

И вие ли си помислихте същото?
 Аз определено съм на мнение,че Тони е един човек с много късмет и това никак не е случайно..Тя печели отново титлата "Кралица на КЪСМЕТА" и аз сериозно мисля,че трябва да играе тото редовно :)
Тони, искрено се радвам,че отново печелиш титалата, както и 20 бонус точки  и ти предоставям възможността да закичиш своя блог ако желаеш с банерче:


и/или



На първо място с  9т този път сте поставили страхотно стилните и красиви картички на:

16. Bearkis
18. Ганима 














Bearkis,Ганима, вие сте нашите "Златни КРАЛИЦИ" в нашето Хоби предизвикателство 20 "СКЕЧ" , зададено от Iva и вашите 9т са златни.Можете да си изберете от Галерията с награди подаръчета на стойност за Bearkis - 16 златни точки с натрупване от предишни хоби предизвикателства, а за Ганима - 9 златни точки , както и ако желаете да закичите своите блогове с банерче:


На второ място с 8т сте поставили чудесната картичка :

19. Mila 

Мила, ти си нашата "Сребърна КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство 20 "СКЕЧ" зададено от Ива.
Твоите 8т са златни и с натрупване от предишни предизвикателства можеш да си избереш наградка от Галерията с награди на стойност 69 златни точки, както и да окичиш своя блог ако желаеш с банерче:



На трето място с 6т сте поставили морската картичка 12. Мария:
12. Maria
Мария,ти си нашата "Бронзова КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство 20 "СКЕЧ", зададено от Ива и твоите 6т са златни. Можеш да си избереш от Галерията с награди подаръче на стойност 6 златни точки и ако желаеш да окичиш своя блог с банерче:

Сега е момента да обявя и при кого отива наградката, която Ива реши да подари на една от вас:

Давам й думата, за да ви каже кой е той:  

"За съжаление свърши това предизвикателство,много се вълнувах през цялото време,а финала беше най-най-вълнуващ! 
Моят фаворит е Мила,със всички тези малки детайли,перфектно оцветяване и изпълнение,цветове и както казах ще избирам със сърце и очи-за мен тя е най-доброто представяне! 
Но много ми се иска ,да наградя и картичката на Бисето-в нея има много сантимент,любов,мисъл и изпълнение-за нея ще има едно лично и малко изненадващо подаръче! 
Пиша ти сега,не искам да се бъркам в подредбата на фаворитите на момичетата и няма да гласувам!Ти можеш да го обявиш след ,като изтече срока на гласуване или когато сметнеш за добре! 
С поздрав и надежда да го изживея отново това вълнение,ти пожелавам много творческа и пълна с положителни емоции седмица! Ива"

И така, наградката на Ивето отива при Мила. Bearkis също получава специална наградка от Ивето  за своята прекрасна картичка.
Мила, Бисе,  ще се радвам да ми изпратите своя адрес, на който Ива да ви  изпрати подаръчето на krassimira.ivanova@gmail.com . От мен пък получавате още по едно банерче:



 Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

Честито на Bearkis, Ганима Мила и Мария, за резултата от гласуването. Отправям към вас покана да се включите като вдъхновителки в Хоби предизвикателство №26. , ако желаете. Ще очаквам да ми пишете, за да се уточним. Благодаря ви предварително.

От сърце благодаря на всички момичета, които се включиха в Хоби предизвикателство №20 "СКЕЧ" , зададено от Iva.
От сърце благодаря и на всички, които се включиха в гласуването, за да определим победителките!
Искам да отправя специални благодарности на Ива за това, че беше Гост дизайнер в Хоби предизвикателство №20 . За мен беше голямо удоволствие!
Подготвила съм едно банерче и за нея:


За мен беше голямо удоволствие да разгледам творбите ви и да съм част от вълнението на Ива. Надявам се,че и вие също сте се забавлявали!  
 


2 коментара:

Toni каза...

Честито на печелившите(и на мен:), радвам се че късметът е винаги с мен), страхотни картички, заслужена победа!

Ганима каза...

О, ето това вече ме изненада много :). Благодаря за оценката :).