вторник, 18 декември 2012 г.

Резултат от гласуване в Хоби предизвикателство 27 "СКЕЧ"





Здравейте момичета!

Сигурно нямате търпение да разберете кои са победителките ни в Хоби предизвикателство 27 "СКЕЧ", зададено от Мими.
Преди да ви кажа обаче резултата от гласуването, ще ви кажа, кой е късметлията изтеглен от рандом генератора този път :


И..това е великолепната снежна картичка на Iva!

7. Iva 

Иве, ти си нашата "Кралица на КЪСМЕТА" в Хоби предизвикателство 27 и получаваш 20 рандом точки бонус, както и възможността да закичиш своя блог с банерче:

                                                                             и/или
Този път, освен победителя на случаен принцип, имаме още един специален победител, който ще получи наградата на нашия постоянен спонсор магазин NaBorsata.com
Екипът на нашия спонсор избра, ваучера за покупка в техния интернет магазин на стойност 20лв този път да отиде при:

23. goldie 
Goldie, ти печелиш възможността да си напазаруваш нещо по свой вкус за щедрата сума от 20лв  от  нашия постоянен спонсор магазин NaBorsata.com , ЧЕСТИТО!

 А сега да видим резултата от гласуването..
Този път за мен беше изключително интересно да отчета факта, че нямате един единствен фаворит, а вашите гласове бяха почти равномерно разпределени измежду няколко прекрасни картички!
На първо място с равен брой - 10т сте постзвили два проекта:

13. Mila 
и също така:
22. tangenta 
  
Мila, tangenta, вашите 10т са златни и можете да изберете от галерията с награди подаръче на стойност 10 златни точки (Мила, ти си знаеш..), както и да окичите своя блог с банерче:




Получавате също така възможността да задавате Хоби предизвикателство 33 "СКЕЧ", като за целта ще се радвам да се свържете с мен на krassimira.ivanova@gmail.com за да се уточним как точно ще го зададете заедно - може да измисли една от вас СКЕЧ-а, а другата темата, или заедно да го измислите..Очаквам ви..

На второ място  само с една точка по-малко сте поставили чудесната картичка на goldie:

23. goldie 

Goldie,  ти си нашата "Сребърна Кралица" в Хоби предизвикателство 27 "СКЕЧ" и твоите 9т са златни и с натрупване вече си събрала 46 златни точки + 106 точки..което според правилата на Хоби предизвикателствата прави 66 златни точки + 6 точки.. Ти също можеш да си избереш подаръче от Галерията с наградки, както и да окичиш своя блог с банерче:



На трето място със 7т сте поставили отново два проекта :)
Това са:
7. Iva 

и също така:

                      19. Анелия Некезова  


Иве, Анелия, вие сте нашите "Бронзови Кралици"  в Хоби предизвикателство 27 "СКЕЧ" и вашите 7т са златни. С натрупване вече Ива има 37 златни точки, а Анелия 18 златни точки.
Можете да изберете от Галерията с награди подаръче на такава стойност, както и да окичите своя блог с банерче, ако желаете:




Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя. Честито на Mila, tangenta, goldie, Iva,  и Анелия Некезова за резултата от гласуването.

Искам да благодаря специално на всички, които се включиха в Хоби предизвикателство  27 "СКЕЧ"
,както и на Гост дизайнера ни в него - Мими от "Пъстър свят" за чудесните картички за вдъхновение и специално изготвения СКЕЧ.
Подготвила съм банерче и за нея:

.


    Благодаря ви, момичета!
Благодаря и на всички вас, които се включихте в гласуването и определихте нашите Кралици в това Хоби предизвикателство.
Очаквам ви в текущото ни Хоби предизвикателство 28 "Цветова комбинация" в , което този път  ни гостува ХИС . Тя е избрала за вас Коледна тема и коледна цветова комбинация от червено, златно и зелено...Ще се радвам да видя вашите проекти!
 

2 коментара:

tangenta каза...

Прекрасна изненада, благодаря на всички момичета, участвали в гласуването и съм много щастлива, че картичката ми е събрала толкова гласове. Поздравления на останалите победителки и наградени - разкошни проекти!

Unknown каза...

Хей момичета,благодаря ви много,този път съм наистина многооо изненадана и късметлийка и наградена от вас!!!Честито на всички ,прекрасни проекти с неповторимо излъчване!!!Мими,благодаря и на теб,че така ни вдъхнови с прекрасния си скеч!На всички ви пожелавам,топла и уютна Коледа с много усмивки,любими хора и прекрасни моменти!!!