вторник, 25 декември 2012 г.

Хоби предизвикателство №28 "Цветова комбинация"





Здравейте феи с чудесни идеи!

Отново е понеделник и..отново е време за нашето Хоби предизвикателство , което този път е "Цветова комбинация".
Преди да разберете кой е нашия нов Гост Дизайнер този път и коя е цветовата комбинация, в която ще творим през следващите две седмици, искам да ви напомня,че освен трите победителки, които избирате вие, с вашите гласове и "Кралицата на късмета", която избира рандом генератора,  ще имаме още един победител ' "Любимка на спонсора", избран от нашия постоянен спонсор - магазин NaBorsata.com , Нашия постоянен спонсор любезно предоставя ваучер на стойност 20лв за пазаруване в своя интернет магазин NaBorsata.com ,


 Сега е време да дам думата на нашия Гост Дизайнер, който този път е Христина (HIS), да каже няколко думи за себе си, както и да ви каже каква цветова комбинация е избрала за да ви предизвика:

"Здравейте, момичета!

Огромни благодарности на Краси, че ме избра за гост дизайнер в един от любимите ми крафтърски сайтове за забавления!
Казвам се Христина, като приятелите ми казват Хис за по-кратко. Разделям времето си между работа, мъж, две момчета на 14 и 6 години и куче /също мъжко, разбира се :)/. Имам много интереси, но друг път ще ви разказвам за тях.
Крафтърството е сред най-радващите ме в момента занимания. Първите картички направих точно преди две години по "вина" на госпожите в детската градина на малкия ми син. 

След това имах затишие от една година, докато отново от детската градина, ме ангажираха за покани. И оттогава.... нямам спирка :) Всяко свободно време от работата и от мъжете ми вкъщи е за любимото ми занимание. Най-много ме привличат 3 D проектите, като за една година навъртях сериозен стаж в тая област :). 
Тъй като обаче темата на днешното предизвикателство не е 3 D, а на мен ми е супер коледно, затова съм ви подготвила цветова комбинация на коледна тема.
 Нека да има червено, зелено, златно. Използвайте брокат, снежинки и всичко друго, което ви вдъхновява по темата. Ще се радвам да видя вашите проекти за един от най-хубавие празници.
Ето и част от моите коледни картички, ако случайно се нуждаете от вдъхновение:


И така, през следващите две седмици в Хоби предизвикателство №28 ще творим в Коледната цветова комбинация , избрана от HIS : ЧЕРВЕНО,ЗЕЛЕНО, ЗЛАТНО и на Коледна тема..
Аз също като HIS нямам търпение да видя вашите Коледни проекти в цветовете на този толкова светъл празник..
Очакваме ви с нетърпение..




2 коментара:

Villi каза...

Mnogo се извинявам но по погрешка публикувах грешен линк на номер 33-моля да го изтриете ,че аз нямам такава опция:)))

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Закъсняяяяяях!!! Но...дано се впиша следващия път!
Весела Коледа, Краси - здраве, любов, късмет, щастие и благоденствие за теб и всички около теб!
Весели празници!