неделя, 7 април 2013 г.

Резултат от Хоби предизвикателство №33 :СКЕЧ "Пролетта идва"





Здравейте дами!

Искам да ви се извиня, за огромното закъснение в обявяването на резултата от гласуването за Хоби предизвикателство №33 :СКЕЧ "Пролетта идва"
Ще се постарая днес да обявя и резултата от Хоби предизвикателство 34..
Сега, мисля,че е крайно време да обявя най-напред късметлията от рандом генератора.



Този път това е картичката:

9. Aneliya Nekezova

Анелия Некезова е нашата "Кралица на КЪСМЕТА" в  Хоби предизвикателство №33 :СКЕЧ "Пролетта идва" ,зададено от Мила (Mila) и Таня (tangenta).
Анелия, ти получваш 20 рандом точки и възможността да окичиш своя блог с банер:


и/или


На ърво място във вашето гласуване с 27т сте поставили прекрасната картичка :

2. shMe
2. shMe



shMe, ти си нашата "Златна КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство №33 :СКЕЧ "Пролетта идва" ,зададено от Мила (Mila) и Таня (tangenta) и твоите 27т са златни. Можеш да си избереш от Галерията с награди подаръче на стойност 27 златниточки, ако желаеш, както и да окичиш своя блог с банерче:


Получаваш също официална покана да бъдеш наш Гост дизайнер в Хоби предизвикателство 39, където ти да зададеш СКЕЧ-а по който да работят момичетата.


На второ място с 26т сте поставили красивата картичка:

11. ...Just Me...


Just me, ти си нашата в "Сребърна КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство №33 :СКЕЧ "Пролетта идва" ,зададено от Мила (Mila) и Таня (tangenta) и твоите 26т са златни.С натрупване имаш вече 47 златни точки и можеш да сиизбереш наградка на стойност 47 златно точки от Галерията с награди, ако желаеш, както и да окичиш своя блог с банерче:


На третомясто с 10т сте поставили разкошната картичка :

4. goldie 





Goldie,ти синашата "Бронзова КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство №33 :СКЕЧ "Пролетта идва" ,зададено от Мила (Mila) и Таня (tangenta) и твоите 10т са златни.С натрупване имаш вече -16 златни точки и можеш да окичиш своя блог с банерче:



Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя. Честито на shMe,  Just Me и  goldie за резултата от гласуването.


Искам да благодаря специално на всички, които се включиха в
Хоби предизвикателство №33 :СКЕЧ "Пролетта идва" ,зададено от Мила (Mila) и Таня (tangenta) с прекрасните  си пролетни картички , както и на Гост дизайнерите ни в него -  Мила (Mila) и Таня (tangenta)  за гостуването и за чудесния СКЕЧ, което ни бяха подготвили !
 
Подготвила съм банерчета и за тях:







Благодаря ви още веднъж - на всички момичета, които се включиха в предизвикателството на Мила и Таня, както и на теззи, които не успяха, но пък се включиха с гласуване и подкрепиха участничките..Сега е момента да напомня,че все още имате време да се включите в текущото Хоби предизвикателство-Хоби предизвикателство №36 "Клечки, пръчици и клончета"
Там ние с Вера ви очакваме.. 





2 коментара:

Anelia каза...

Ехе, каква приятна изненада в неделя сутринта.Да взема да си пусна тото,а?

Being shMe каза...

Хаха, Ани, пускай направо, че както ти е тръгнало този уикенд джакпотът като нищо може да ти падне :)

Момичета, благодаря ви много за това скъпо признание. Страшно ме зарадвахте с късната ми, но любима, чаша кафе и пищящата рота малки воини край мен.

Топли поздрави на всички и до скоро :)ххх