неделя, 7 април 2013 г.

Резултат от Гласуване за Хоби предизвикателство №34 "Цветова комбинация"




Здравейте отново, момичета!

Като няма..няма..а днес цели два резултата от гласуване :)
Бързам да обявя кой е късметлията този път:

И така, това е прекрасния дебют в нашето Хоби предизвикателство:

12. Wildfire 




WildFire, ти си нашата "Кралица на КЪСМЕТА" и получаваш бонус 20 рандом точки :), както и възможността да окичиш своя блог ако желаеш с банерче:


или


На първо място с 30т при гласуването сте поставили страхотните рисувани макове :

5. tangenta 
Тangenta, ти си нашата "Затна КРАЛИЦА" в  Хоби предизвикателство №34 "Цветова комбинация" -бяло,зелено,червено, зададено от Kakichka и твоите 30т са златни. С натрупване имаш вече 62 златни точки и можеш да избереш от Галерията с награди подаръче на стойност 62 златни точки,  както и да окичиш своя блог с банерче, ако желаеш:



Също така получаваш покана да ни гостуваш в Хоби предизвикателство 40, където ще имаш възможността да зададеш цветовата комбинация :). Моля свържи се с мен, за да се уточним.

На второ място с 25т сте поставили :

3. Aneliya Nekezova



Анелия, ти си нашата "Сребърна КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство №34 "Цветова комбинация" -бяло,зелено,червено, зададено от Kakichka и твоите 25т са златни.С натрупване имаш вече 43 златни точки и можеш да избереш от Галерията с награди подаръче на стойност 43 златни точки,  както и да окичиш своя блог с банерче, ако желаеш:



 На трето място с 22т сте поставили:

                        11. Irina Kirqkova  





Ирина, ти си нашата "Бронзова КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство №34 "Цветова комбинация" -бяло,зелено,червено, зададено от Kakichka и твоите 22т са златни.С натрупване имаш вече 39 златни точки и можеш да избереш от Галерията с награди подаръче на стойност 39 златни точки,  както и да окичиш своя блог с банерче, ако желаеш:


И този път имаме една специална награда.
Нашия Гост дизайнер Kakichka, пожела да подари нешичко на Вяра Григорова.Ще се радвам Вера да се свърже с мен за да сиостави координатите и да се уточним как ще си получи подаръчето от Кати.
Тя получава от мен и банерче:


 Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя. Честито на tangenta,  Anelia Nekezova и  Irina Kirqkova за резултата от гласуването.


Искам да благодаря специално на всички, които се включиха в
Хоби предизвикателство №34 "Цветова комбинация" -бяло,зелено,червено, зададено от Kakichka с прекрасните  си бяло-зелено-червени картички , както и на Гост дизайнера ни в него -  Катето (Кakichka)за гостуването и за трудната , но прекрасна цветова комбинация, което ни беше приготвила !

Подготвила съм банерчета и за нея:



Благодаря ви още веднъж - на всички момичета, които се включиха в предизвикателството на Мила и Таня, както и на теззи, които не успяха, но пък се включиха с гласуване и подкрепиха участничките..Сега е момента да напомня,че все още имате време да се включите в текущото Хоби предизвикателство-Хоби предизвикателство №36 "Клечки, пръчици и клончета"
Там ние с Вера ви очакваме..  




2 коментара:

Anelia каза...

Еееееее, момичета 2 отличия за 2 часа, много ми е кеф хехехехехе :-) Честито на всички!

tangenta каза...

Благодаря момичета! Благодаря и на Какичка за вдъхновението.