понеделник, 17 септември 2012 г.

Хоби предизвикателство № 22 - 3Д проект на тема "Отново на училище или... Вяра, Надежда,Любов"





Здравейте феи с прекрасни и вдъхновяващи идеи!

Ето,че дойде време за нашето Хоби предизвикателство №22.
Трябва да ви призная,че в този кръг от самото начало обърках реда на Хоби предизвикателствата , защото по ред причини (основната,че беше отпускарски период) пропуснах 3Д предизвикателството..
Тези от вас, които ми гостуваха в този кръг като Гост дизайнери доста ги пообърках с дати и номера, но.. така е, като човек е разсеян от много други ангажименти.
Сега, (надявам се) скоро няма да отсъствам от София и ще успявам да намеря повече време както за любимото хоби, така и организационно . За нововъведенията, които предвиждам за следващия кръг , ще ви разкажа когато този приключи, както обикновено.
В това 3Д предизвикателство Гост дизайнер трябваше да е goldie, но.. тя ще ни гостува в следващия кръг, а днес темата за 3Д предизвикателство ще задам аз.

Понеже точно днес ще започне новата учебна година, а деня съвпада с празника на София : Вяра,Надежда, Любов и майка им София, реших да опитам да обединя темата и..моята интерпретация звучи така: "Отново на училище или...Вяра, Надежда,Любов".


Имате цели две седмици, за да ни покажете вашите 3 проекти по темата. Могат да бъдат бележници и тефтерчета, албуми ,или училищни програми ,или календари или моливници, кутийки за ученически съкровища, органайзери, раници, чанти или каквото ви хрумне.. Важното е да са не просто картички, а 3Д проекти.

Ето моя проект за ваше вдъхновение:



Нямам търпение да видя вашите..




2 коментара:

Мирише ми на ЛЮЛЯК! каза...

Записвам се първа :) с топли, топли ученически потребности :) Едната чанта-моливник е вече подарена, другата още не е.

Borqna каза...

А-ха аа, замириса и на училище!
Шегувам се!
Хубава тема. Защо не -
Отново на учелище с вяра, надежда и любов!
Хайде дами, да направим страхотни подаръчета в 3Д формат!