неделя, 25 ноември 2012 г.

Резултат от гласуването за Хоби предизвикателство №25 "Рожден ден"





Здравейте дами,

Този път за малко да обявим новото ни предизвикателство, преди да съм обявила резултатите от изминалото, за това...без да се  бавя много, много, бързам да ви кажа кой е нашия рандом победител в Хоби предизвикателство 25 "Рожден ден"

Този път това е:

4. Kakichka  

Kakichka, ти си нашата "КРалица на късмета" в Хоби предизвикателство 25 "Рожден ден", и печелиш 20 бонус точки и възможността да закичиш, ако желаеш своя блог с банерче:

и/или

А сега е време да обявя и вашите топ 3.

На първо място с 10 т сте поставили прекрасната картичка на KalySto.

17. KalySto 

 Кали, ти си нашата "Златна Кралица" в Хоби предизвикателство 25 "Рожден ден" и твоите 10т са златни. С натрупване до сега си събрала общо 55 златни точки и можеш да си избереш наградка от Галерията с награди на стойност 55 златни точки, както и да окичиш своя блог, ако желаеш с банерче
:


Кали, ти имаш възможността също така, ако желаеш да гостуваш отново като Гост Дизайнер в Хоби предизвикателство 31 ( първото предизвикателство от нашия шести кръг..) Ще помоля да се свържеш с мен на krassimira.ivanova@gmail.com за да уточним точната дата...

На второ място с 9т сте поставили проекта.на Vilini:

1. vilini 
1. vilini 

Vilini, ти си  нашата "Сребърна Кралица" в Хоби предизвикателство 25 "Рожден ден" и твоите 9т са златни. Vilini, можеш да избереш от Галерията с награди подаръче на стойност 9 златни точки, както и да окичиш своя блог с банерче




На трето място с 8т сте поставили картичката на Mila:

31. Mila 
Мила, ти си нашата "Бронзова КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство 25 "Рожден ден"и твоите 8т са златни!  С натрупване до сега,твоите златни точки са общо  92!!! златни точки! Мила, можеш да си избереш от галерията с наградки подаръче, ако желаеш, както и да закичиш своя блог с банерче:

 


Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя. Честито на KalySto, Villini и Mila  за резултата от гласуването.

Искам да благодаря специално на всички, които се включиха в Хоби предизвикателство 25 "Рожден ден" , както и на тези от вас, които направиха специално за моя рожден ден картички. Благодаря ви, момичета!
Благодаря и на всички вас, които се включихте в гласуването и определихте нашите Кралици в това Хоби предизвикателство.
С нетърпение ви очаквам в текущото предизвикателство, както и в следващото..




Няма коментари: