петък, 13 януари 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби предизвикателство №3 "СКЕЧ" Картичка за имен ден




Здравейте момичета!

Имам удоволствието да ви съобщя резултатите от гласуването за нашето 3 предизвикателство "СКЕЧ" Картичка за имен ден.
Най-напред ще съобщя кой от вас избра рандом генератора да получи 20т бонус..
Това е:


№3 Lidiq Kostova с нейната лилава нежност:


Лиде, ти си Кралицата на КЪСМЕТА в Хоби Предизвикателство №3 "СКЕЧ" Картичка за имен ден , получаваш бонус 20т и правото да закичиш своя блог, ако желаеш с банерче:


и/или

И сега резултатите от вашето гласуване!
На първо място с 13 точки сте поставили № 4 goldie и № 17 Мила с техните интерпретации на СКЕЧА, който ви зададох:


Дълго се чудех как да постъпя при този факт, че в последния момент се оказа,че имаме две момичета, чийто проекти са с еднакъв брой точки и..реших да постъпя, както в спорта:
Мила, Голди, вие сте "Златни Кралици" в Хоби Предизвикателство №3 "СКЕЧ" Картичка за имен ден и вашите 13 точки са златни. Можете да си изберете от галерията с награди , награди на стойност 13 златни точки.( за сега не съм качила нищо в Галерията, но скоро ще се появи- моля за извинение) Освен това, можете да окичите своя блог, ако желаете с банерче:

Впрочем, goldie има събрани до сега освен тези 13 златни точки, още 25 обикновени точки с натрупване, а Mila вече има общо 24 златни точки и още 11 обикновени точки с натрупване.

Понеже имаме две първи места, нямаме второ,...

На трето място с 12 точки сте поставили №10 Daisy с нейната прекрасна картичка


Daisy,ти си "Бронзовата Кралица" в Хоби Предизвикателство №3 "СКЕЧ" Картичка за имен ден и твоите 12 точки са златни. Можеш да си избереш от галерията с награди (когато я покажа), награди на стойност 12 златни точки. Освен това, можеш да окичиш своя блог, ако желаеш с банерче:
Дейзи, твоите точки с натрупване са вече 24 златни точки..

Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Малко е сложничко, но..се надявам с времето да се изясни нагледно:).

Още веднъж се извинявам,че не съм успяла да кача информацията от Галерията с награди за сега. Ще се постарая да не ви карам много да чакате.
ЧЕСТИТО на goldie, Mila и Daisy за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ за Предизвикателство №6, ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.

Аз от сърце благодаря на авторките на всички прекрасни картички за имен ден, по СКЕЧ-а, който ви предложих.
Благодаря още веднъж на всички, които се включиха както с прекрасните си картички, така и в гласуването за избор на победителите!




3 коментара:

liva каза...

Петък 13 ми донесе късмет и не само това, ами и Кралица на късмета станах:)))Благодаря!
Честито на спечелилите!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Верно,че днес е петък 13-ти :)
Реално, рандом победителя е известен още щом приключи възможността за добавяне на нови проекти и е ясно колко точно са участниците в предизвикателството. Още тогава нямам търпение да видя коя е Кралицата на КЪСМЕТА, но..публикувам резултатите едновремено с резултатите от гласуването, за да не повлияе това на мнението на гласуващите. Така че..реално, късмета ти те превърна в Кралица на Късмета още на 10-ти :)
Резултата на останалите момичета до последния гласувал се променяше :)

Mila каза...

Честито, на Лидия, Goldie и Daisy,страхотни сте момичета :)