понеделник, 14 май 2012 г.

Хоби предизвикателство №13 "За буквите" 14.05.2012-28.05.2012





Здравейте момичета!

Ето,че приключи и втория кръг от Хоби предизвикателствата ни и..дойде ред на третия..
Отново е ред на нашето първо Хоби предизвикателство и аз доста време се чудих какво да бъде то, защото ми се искаше да е с нещо по-различно от останалите до сега.
И така..предизвиквам ви да направите проект (картичка, кутийка, бижу, ръкоделие, скрапбук страничка или..каквото друго ви хрумне ) специално за вашата любима буква.
Това може да е първата буква от вашето име, или от името на съпруга, детенце, първата буква на фамилното ви име или..просто някоя буква, която харесвате.
Можете да участвате с повече от един проект, естествено, при това с повече от една любима буква :)
Идеята е тази буква да присъства самостотелно (не като част от надписа на картичката) и ще се радвам, ако в публикацията ви има някаква информация защо точно тази буква..
Можете да ползвате всякаква техника, както и материали според хобито с което ще участвате..
Темата е породена от един много любим за мен празник - 24 май, който ми се иска да уважим.
Ще се радвам, ако идеята ви допадне.
За вдъхновение съм ви подготвила ето тaзи крафт картичка:
...

И една мини картичка :
И..за да не си помислите, че харесвам само своята буквичка пък и за да не забравите, че можете да участвате с каквото си поискате, а не само с картички, специално изрових един много стар и много скъп за мен бански костюм на голямата ми дъщеря Марина, на който..съм избродирала нейната буквичка , за часовете по плуване в детската градина...(тогава, нямаше такова многообразие от бански, каквото има сега за момиченцата) И така ето ви още едно вдъхновение от мен:
А ето и какво прекрасно вдъхновение ви е подготвила Мис Емералд, която избра да ни гостува в Хоби предизвикателство 13 "За буквите" :
Истинско бижу е, нали? Очаквам да видя вашите предложения :)





3 коментара:

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Момичета, явно много ви затрудних с тази тема...Направо не знам защо така никой не се е престрашил до сега..А и при толкова почивни дни, явно сте далеч от мисълта за картичкоправене..Продължавам да ви очаквам..

Toni каза...

Изненадана съм, че съм първата в това предизвикателство, а остава само един ден! Може би се дължи на почивните дни, предполагам, че утре ще има още кандидати:) Очаквам с натеърпение да видя и друг проект, признавам си, че се затрудних от темата, но макар и късно се вдъхнових! Успех на всички.

Borqna каза...

Краси, аз обещах, но не успях. А много исках да участвам. Въобще не стигнах до бюрото. Предполагам, че има и други като мен. Но ти не се сърди, моля - нормално е - просто номерът е 13!