вторник, 29 май 2012 г.

Гласуване за Хоби предизвикателство №13 "За буквите" и Резултат





Здравейте момичета!

 Гласуване за Хоби предизвикателство №13 "За буквите" няма да има поради участието само на три проекта от две участнички.
Дали защото предизвикателството беше с номер 13, дали защото имахме толкова много празници и повечето от вас не си бяха покрай материалите за картички, или..защото темата ви затрудни...този път активността беше много слаба.
Независимо от слабата активност, бих искала да ви покажа прекрасните три проекта, които участваха:

1. Toni
2. mimi
2. mimi
                  3. Toni  
3. Toni  
                                     3. Toni  


Момичета, вместо гласуване, от сега искам да ви кажа, че вие и двете сте победителки в Хоби предизвикателство 13 "За буквите" служебно :) Получавате по 20 златни точки , както и правото да закичите своя блог ако желаете с банерче:


Тони и Мими, според новия ни регламент, за 3 кръг, Златната кралица в Хоби предизвикателство 13 е поканена да избира тема на свое авторско предизвикателство за първото предизвикателство в кръг 4, т.е...за Хоби предизвикателство №19. Ще се радвам, ако се свържете с мен, за да уточним каква ще е темата (вие двете ще се уточните :) )

Благодаря ви!




 

2 коментара:

Toni каза...

13 носи късмет, поне за мен и Мими :) Надявам се някой път да спечеля и не служебно, но съм щастлива и от тази победа:) Честито, Мими!

Borqna каза...

Краси, радвам се, че награди и двете!
Те наистина са златни кралици.
Честито, момичета!Страхотни сте! Това си беше истинско предизвикателство и вие УСПЯХТЕ!!! Желая ви още много награди!!!