петък, 18 май 2012 г.

Резултат от гласуване в Хоби предизвикателство 12 "Сватбено"





Здравейте момичета!
Приключи и втория кръг от Хоби предизвикателствата.
В този кръг към Хоби предизвикателството се присъединиха 22 нови участнички и с това до тук от началото на Хоби предизвикателствата, вече имаме общо 104 уникални участници.(възможно е някой от участниците да са участвали със сменени никове)
 Добре дошли на новите попълнения, надявам се тук да им хареса и да участват редовно.

Иска ми се да направя някой промени от четвъртия кръг на Хоби предизвикателствата, (понеже третия кръг вече започна). Тъй като ми се иска повечето от нашите Кралици да успеят да направят свое авторско предизвикателство, то..от четвъртия кръг идеята ми е да има следната промяна.
Победителите в предизвикателство 1 (Хоби предизвикателство 13), да са вдъхновителки за Хоби предизвикателство 1 в четвърти кръг ( Хоби предизвикателство 19), като Златната кралица, АКО ЖЕЛАЕ ще избира темата на предизвикателството, а ако няма възможност, или не желае, това ще има възможност да направи Сребърната или Бронзовата Кралица. Ако никоя не желае да избере темата, темата избирам аз, а те са вдъхновителки...
Победителите в предизвикателство 2 (Хоби предизвикателство 14), да са вдъхновителки за Хоби предизвикателство 2 в четвърти кръг (Хоби предизвикателство 20), като Кралицата, която избира темата на предизвикателството, трябва да се съобрази с това, че то трябва да е - 3Д проект , шаблон, кутийка, 3Д картичка или някакъв друг проект, който отговаря на зададеното условие..
По същия начин за предизвикателство 3 , като условието е Кралиците там да изберат - скеч
За предизвикателство 4 - цветова комбинация
За предизвикателство 5 - техника или стил
Надявам се,че така ще стане още по-забавно за всички ни.
Предизвикателство 6 ще си остане авторско с авторско представяне на една от вас (по досегашния регламент) Идеята ми е във всяко предизвикателство в кръг 4 да ви представям по една от вас, която има желание по-подробно. Надявам се новите допълнения да направят Хоби предизвикателствата още по-интересни!


А сега е време да обявя победителите в нашето Хоби предизвикателство №12 "Сватбено" Отново, започвам с обявяването на победителят на случаен принцип.В това предизвикателство, това е:

Под номер 44 е сватената картичка на Toni:


Toni, ти си нашата "Кралица на Късмета" от Хоби предизвикателство №12 "Сватбено",печелиш 20 бонус точки и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:
и/или:
На първо място в това предизвикателство, с 9 точки поставихте чудесната картичка на 23.Маги:

Маги , ти си нашата "Златна КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство №12 "Сватбено" и твоите 9 точки са златни!Твоите златни точки с натрупване са вече 17! Можеш да си избереш подаръчета на стойност 17 златни точки от Галерията с награди и ако желаеш, можеш да закичиш своя блог с банерче:


На второ място този път с 8 точки сте избрали прекрасната картичка на 33.Iva :


Iva, ти си нашата "Сребърна КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство №12 "Сватбено " и твоите 8 точки са златни.Можеш да си избереш подаръче на стойност 8 златни точки от Галерията с награди, и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банерче:


На трето място тази седмица със 7 точки, сте поставили прекрасната картичка на 19. Диляна:


Дилянка,ти си "Бронзовата КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство №12 "Сватбено " и твоите 7 точки са златни. Можеш да си избереш наградка на стойност 7 златни точки и ако желаеш, можеш да окичиш своя блог с банер:



Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки.

 Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

ЧЕСТИТО на Маги, Iva и Диляна за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ , ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.
Аз от сърце благодаря на авторките на чудесните картички с които се включиха в Хоби предизвикателство №12 "Сватбено", както и на всички, които гласуваха

.Специални благодарности и на Мила, която с прекрасната си тема и невероятно красивия си проект успя да ви вдъхнови да се включите в нейното авторско предизвикателство тук. Мила, за теб също има банерче:


 И този път имаше много и прекрасни картички, които останаха недооценени, но вярвам,че сме тук основно за забавление и , че всяка от вас е изработила проектите с които е участвала с голяма любов и те са зарадвали получателите си!
 Благодаря още веднъж на всички, които се включиха както с прекрасните си картички, така и в гласуването за избор на победителите! Честито на всички!


3 коментара:

Unknown каза...

Краси,изключително много се развълнувах тази сутрин,благодаря за поканата ,ще участвам с най-голямо удоволствие!!!Момичета благодаря ви за подкрепата,проектите бяха прекрасни на всички ви-направени с много любов и фантазия!Честито на Маги и Деляна,честито Тони!

Toni каза...

Честито, момичета! Всички проекти заслужаваха да спечелят, но победителите са трима. А аз от вчера се радвам на завиден късмет:) Благодаря на късмета и на всички покрай мен. Вчера спечелих от моментна игра на спортния тотализатор(вярно, 1 лв., но все пак спечелих :) ), плюшено мече Барни(синът ми е много щастлив)и сега съм кралица на късмета! Това ми дава надежди за тотото, което пуснах вчера :) ще се хваля в неделя какво е станало. Хубав и усмихнат ден!

Маги каза...

:) Благодаря много, на всички, които са гласували за мен! Много ме зарадвахте. Краси, обещавам скоро да помисля тема предизвикателство и да се включа като гост-дизайнер.