петък, 17 август 2012 г.

Победители в Хоби предизвикателство № 18 "Рецепта"





Здравейте феички,

Отново ви изморих от чакане за обявяване на резултатите от Хоби предизвикателство №18, но.. се надявам да е за последно, тъй като сезона на отпуските приключва..

Бързам да обявя кой е нашия победител на случаен принцип този път. Това е:


Картичка номер 13 на Боби Петкова

                                              

Боби, ти си нашата "Кралица на КЪСМЕТА" в Хоби предизвикателство 18 "Рецепта" и получаваш 20 бонус точки, както и възможността да окичиш своя блог с банерче:


и/или

                                                          

На първо място с 8т вашето гласуване е поставило чудесната картичка 3. нa Toni:

                                                          

Тони, ти си нашата "Златна кралица" в Хоби предизвикателство 18 Рецепта и твоите 8т са златни.С това, неизползваните ти златни точки стават 12! В този 3 кръг на нашето Хоби предизвикателство  Тони е участвала във всички предизвикателства от 1 до 6 и с това получава бонус точки, които се удвояват! т.е. 12 бонус точки към своя резултат.с което точките й стават 109!!! и е първият ни участник в Хоби предизвикателството, който може да се възползва от бонусната ни система и да превърне своите 100 точки в 20 златни точки!
Тони, твоите златни точки в края на 3-ти кръг стават 32 златни точки и имаш остатък 9 "обикнвени" точки..Можеш да избереш ако желаеш подарък на стойност 32 златни точки и да добавиш ако желаеш към своя блог банерче :



На второ място с по 6 точки сте поставили две творби. Това са:




Това са: великолепната миниатюра на
14 . Daisy
и прекрасната картичка на
18. ...Just Me...

Daisy,...Just Me..., вие сте нашите "Сребърни кралици" в Хоби предизвикателство 18 Рецепта и вашите 6 точки са златни. С това Daisy има вече 30 златни точки , за които може да си избере ако желае награда и 18 "обикновени", а ...Just Me... има 21 златни точки за които , ако желае може да си избере награда от галерията с награди и 40 "обикновени".
 Можете ако желаете да окичите своя блог с банерче:




На трето място с 5т сте поставили картичка 8. Dilyana


                                                

Диляна, ти си нашата "Бронзова кралица" и твоите 5т са златни. С това твоите златни точки стават 12 златни точки и можеш да избереш от галерията с награди награда на стойност 12 златни точки, ако желаеш. Имаш също 18 "обикновени" точки.. Ако желаеш, можеш да окичиш и блога си с банерче:



Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

ЧЕСТИТО на Toni, Daisly, ...Just Me.... и Dilyana за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като вдъхновителкi.. , ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.

 Аз от сърце благодаря на всички автори на проекти по "Рецепта"-та на goldie  , които се включиха в Хоби предизвикателство №18, както и на всички, които гласуваха.
За мен, беше истинско удоволствие да надниквам във вашите кътчета и да се любувам на творбите ви!

Благодаря и на goldie за чудесното предизвикателство и за това,че ни гостува в Хоби предизвикателство №6 като Гост дизайнер. Тя също получава банерче:


Благодаря и на всички вас, които гласувахте!

  Благодаря ви, момичета!





1 коментар:

Toni каза...

Е, не е истина! Може би ще стана банална, но утре пускам тото:). Благодаря ви, момичета, за високата оценка! Имаше невероятни творби, както винаги, и съм много щастлива, че сте избрали моя картичка(която много обичам и още се назландисвам да се разделя с нея). Честито и на другите момичета!