събота, 25 август 2012 г.

Резултат от гласуването за Хоби предизвикателство №19 "Монохромна картичка"





Здравейте фей на монохромните картички,...

Надявам се ,че все още не сте свалили розовите очила, защото точно сега е време да ви зарадвам с резултатите от гласуването!
Най-напред, започвам с една изненада!
От самото начало на предизвикателството, Тони, която беше нашия Гост дизайнер в него, имаше желание да ви предложим една наградка от нейно име, за този, който най-силно я впечатли. Помолих я да оставим анонсирането на тази наградка за накрая, за да е изненада и за да се зарадва някой от вас.
Сигурна съм,че до последно е нямала търпение да споделим с вас, но..се радвам,че изчакахме, защото наистина вярвам,че това ще е чудесна изненада за вас.
Повече за тази наградка, ще разберете след като видите кои са победителите в Хоби предизвикателство №19 "Mонохромна картичка " зададено от Тони, според рандом генератора и според вашето гласуване.
Започвам с  рандом генератора.
Този път късмета е за :




Под номер 22 е  снежната приказка в синьо на Ina :

                                          
                                                        

Ina , ти си нашата "Кралица на КЪСМЕТА" в Хоби предизвикателство №19 "Mонохромна картичка "
Получаваш 20 бонус точки и възможността , ако желаеш да закичиш своя блог с банерче:



и/или

                                                    


И така, време е да обявя резултата от вашето гласуване.
На първо място със 7т. сте поставили 22.Ina (чудесно съвпадение..)

                                                    


Ina, ти си нашата "Златна Кралица" в Хоби предизвикателство №19 "Mонохромна картичка " и твоите 7 т. са златни.
Можеш да си избереш наградка на стойност 7 златни точки от Галерията с награди, както и ако желаеш да окичиш своя блог с банерче:




На второ място с 6т.  сте поставили 9.Цвети и 23. Villi


  


Цвети, Вили , вие сте нашите "Сребърни Кралици" в Хоби предизвикателство №19 "Mонохромна картичка " и вашите 6т. са златни. Можете да си изберете наградка от Галерията с награди на стойност 6 точки и ако желаете да окичите своите блогове с банерче:



На трето място с 5 т. сте поставили  8.Hristovica и 20.Kakichka

     

Hristovica, Kakichka, , вие сте нашите "Бронзови Кралици" в Хоби предизвикателство №19 "Mонохромна картичка " и вашите  5 т. са златни. Можете да си изберете ако желаештеnbsp; наградка на стойност 5 т,  от Галерията с награди и ако желаете да окичите своите блогове с банерче:



И така, време е за изненадата от Тони, която оставих "за десерт" Давам "думата" на нея, за да ви каже коя творба я е впечатлила най-силно:

"Здравейте, хартиени магьосници!
За мое най-голямо съжаление дойде краят на моето първо предизвикателство. Беше много вълнуващо за мен и се радвах на всеки проект, който се включи в него. Отново искам да ви благодаря за което. Още в началото си бях решила да дам награда на проекта, който най-много ме впечатли, но като видях колко много красоти се включиха се затрудних ужасно много. Затова реших да дам три награди, така да се каже на моя Топ 3:) Мислех си, че три награди са не малко, но се оказа, че пак ми беше трудно да избера. Изборът си е избор, обаче, и се спрях на тези три картички:
номер 23 - Вили, с нейните прекрасни розови очила. Много ми хареса идеята, оригинална и добре изпълнена,
номер 10 - Кати(Какичка), много ми хареса бялата монохромна картичка, за мен е най-трудно да се направи бяла едноцветна
номер 16 - Хис, страхотна фея, всичко в розово, изпипана до всеки детайл!
Момичета, поздравления, вие сте моя избор за Топ 3 и получавате по една скромна награда от мен. Моля да ми напишете адресите си(или да се разберем да се видим лично, ако позволява местоживеенето) на e-mail - tonya.blagoeva@gmail.com.
И понеже не мога да се сдържа да приключа с Топ 3 искам да дам още една наградка на Ина, която ме впечатли много с картичката си под номер 22 - снежна, нежна и синя! Страхотна е. Пиши ми, моля те, за адрес.
За мен беше огромно удоволствие да ви предизвикам, надявам се и на вас да ви е харесало!
Усмихнат и слънчев ден на всички!"

И така, Имаме си още 4 наградени момичета.
Понеже ми се искаше да уважа избора на Тони по някакъв специален начин, реших да въведа специални банерчета на момичетата, които избра Тони! Ето как изглеждат те:




Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.

Честито на Ina, Цвети, Villi, Hristovica,и Kakichka, за резултата от гласуването. Отправям към вас покана да се включите като вдъхновителки в Хоби предизвикателство №25. , ако желаете. Ще очаквам да ми пишете, за да се уточним. Благодаря ви предварително.

От сърце благодаря на всички момичета, които се включиха в Хоби предизвикателство №19 "Монохромна картичка" , зададено от Тони.
От сърце благодаря и на всички, които се включиха в гласуването, за да определим победителките!
Искам да отправя специални благодарности на Тони за това, че беше Гост дизайнер в Хоби предизвикателство №19 . За мен беше удоволствие!
Подготвила съм едно банерче и за нея:




За мен беше голямо удоволствие да разгледам творбите ви и да съм част от вълнението на Тони. Надявам се,че и вие сте се забавлявали!

6 коментара:

Villi каза...

Ехааа,страхотна изненада-даже двойна :))) Много съм щастлива и ви благодаря момичета ,много,много,ама много ме зарадвахте:))) Честито и на другите победителки-чудесни сте момичета!!!:)

Hristovica каза...

Супер, винаги съм харесвала цвета на бронза и много благодаря! Честито и на останалите, най-вече на Kakichka, на която съм голяма фенка :о)))

Чудесийки от хартийки каза...

Мале, Тони, много благодаря! Това е толкова мило!!!
Честито на всички момичета!

Toni каза...

Честито, момичета! Заслужихте си наградите. Радвам се, че съм улучила фаворитките на публиката, а също и че има още една оценена дама - Hristovica, заслужаваш бронза!

Ina каза...

Еха, толкова много награди, не съм очаквала!!! Благодаря на всички момичетата, които се включиха в гласуването, благодаря на Тони, за чудесното предизвикателство и много благодаря на Краси, че прави този блог и ни дава възможност да изявим себе си и порадваме на красотите на другите.
Честито и на останалите!

Florilea каза...

Каква прекрасна изненада! Не съм влизала в кравтърските среди от две седмици и сега след завръщането ми нямах търпение да проследя къде какво се случва. Благодаря ви момичета, че сте ме класирали за сребърна кралица!
Честито и на останалите победителки, всички картички са чудесни. Не можах да се включа в гласуването, но следващия път...