вторник, 8 януари 2013 г.

Хоби предизвикателство №29 "Декорирай само с ножичка, пънчове и шаблони"





Здравейте момичета!

Отново е понеделник и отново е време за нашето поредно Хоби предизвикателство. Сигурно се питате кой е днешният ни Гост дизайнер? И аз нямам търпение да ви кажа, но..преди това бих искала да ви напомня отново,че че освен трите победителки, които избирате вие, с вашите гласове и "Кралицата на късмета", която избира рандом генератора,  ще имаме още един победител ' "Любимка на спонсора", избран от нашия постоянен спонсор - магазин NaBorsata.com , Нашия постоянен спонсор любезно предоставя ваучер на стойност 20лв за пазаруване в своя интернет магазин NaBorsata.com ,



....


И така, кой е нашия Гост Дизайнер в нашето пето , пето Хоби предизвикателство "Техника и/или стил" - Хоби предизвикателство №29 и каква ще бъде днешната техника и/или стил, давам думата на...нашия Гост дизайнер за да се представи:


"Здравейте от мен Маги. 

Започнах да правя картички преди цели 3 години, а поводът за това беше появата
на бял свят на моя кръщелник. Първият ми опит не бе особено красив, но пък желанието да се науча и усъвършенствам беше голямо и започнах да чета и разглеждам различни блогове. Престраших се да участвам в предизвикателства и не след дълго създадох моя блог I’m a dreamer. Постепенно откривах разнообразието от техники, стилове и материали и се пристрастих безвъзвратно към това хоби.




Нямам любим стил, обичам да експериментирам. Хобито ми помогна да погледна с нов поглед, цветове и съчетания, които по принцип не са сред любимите ми.
.



От известно време се запалих и по правенето на аксесоари и бижута.




Избрах да Ви предизвикам с техника, която е не е толкова използвана, но предлага голямо разнообразие- Punch Art. С други думи как с помощта на ножичка, пънчове и/или шаблони за рязане можете да създадете различни фигури. Тук и тук може да видите няколко страхотни урока по темата.

Две мой по-стари неща с тази техника.




За моята картичка, с която искам да Ви вдъхновя, избрах да направя бухалчета. За тях съм използвала кръгчета с различен диаметър, пънч и ножичка.


Кратко уроче, както и повече обяснения за нея, можете да намерите в блага ми. :) Очаквам Вашите проекти с нетърпение.

Весели празници! "


И така, както вече сте разбрали, нашия Гост Дизайнер е Маги, а техниката , която тя е избрала за нашето Хоби предизвикателство 29 е :" Декорирай само с ножичка, пънчове и шаблони за рязане" В следващите две седмици с удоволствие ще разглеждам какво ви е хрумнало на вас лично и какви красоти сте сътворили само с ножичка, пънове и шаблони..С Маги ви очакваме с нетърпение..
Весели празници и от мен !



4 коментара:

Borqna каза...

Новото задание е истинско предизвикателство! Браво! Изглежда трудно, но не е невъзможно!
Маги, благодаря ти за интересния подход и тема. Твоите проекти са наистина вдъхновяващи!
Прекрасни картички, дами - Поздравления!
Успех и весели празници!

nuschinka каза...

Май малко късно задавам въпроса си... ноооо какви са условията на задачата? Да декорираме само с ножичка и пънчове или картичката ни да е в стила Punch Art? Доста от картичките според мен отговарят само н апървото условие... :(

Маги каза...

Нуше, така е права си, не отговарят всички на условието. Мисля че не са прочели обяснението ми по темата.

Rosica Katreva каза...

И моята не отговаря, но тъй като следя последните няколко предизвикателства мисля, че това не е първото, в което повечето неща не отговарят на темата :)Освен това мисля, че повечето хора гласуват по- скоро за това, което им е направило най-силно впечатление, дори и да не отговаря на рамката, скеча, темата и т.н. :)