понеделник, 4 март 2013 г.

Хоби предизвикателство №34 "Цветова комбинация"





Здравейте момичета!

Днес е ред на нашето 4-то Хоби предизвикателство - "Цветова комбинация".  Гост дизайнер в Хоби предизвикателство №34 e Кати (Kakichka ), която е подготвила за вас една много специална цветова комбинация. Каква е тя, както и малко повече информация за чаровната и неуморима Кати, ще дам на самата нея да ви разкаже:

"Здравейте. Аз съм Кати ( Kakichka) от Къщичката надолу по улицата. 
Сигурно някои от вас сa ме срещали из махалата – руса, усмихната,  бърборива, с много шарен чорапогащник , цвете в косата и  деца наоколо.
Вървя и зяпам в телефона – чета книга или разглеждам блогове за картички. Напоследък предимно второто.
Картичките са ме обсебили трайно и вече три години няма спасение от тях. От март 2010 започнах да се появявам в блог пространството и смея да кажа, че съм част от едно много интелигентно, различно и творческо общество.
Винаги съм се възхищавала на творците, които умеят да пресъздадат и предадат на околните емоция, да ги пренесат на друго място и в друг свят, да ги накарат да мечтаят, да се усмихват или пък да убият някого. Аз съм лишена от специални дарби – пея като прасе на заколение, танцувам като мраморна колона ,  рисувам като кокошка стъпила в блажна боя, чертая най-кривите линии на света … Но пък обичам цветовете, комбинацията им, силата да променят настроението на човек.   Днес трябва да ви предизвикам именно с цветова комбинация.
Когато любезната ни домакиня Краси ми се обади и каза, че на  03 март ще пусне новото предизвикателство, аз на секундата реших каква да е цветовата комбинация
Бяло  Зелено Червено …..три разлюлени вълни…
Досещате се откъде почерпих вдъхновение. Бялото е нежния цвят на дръвчетата, зеленото са напъпилите листенца на нарциси, зюмбюли и минзухари, а червеното са мартеничките, които носим през този месец.
Не е лесна комбинация, аз лично мислих картичката-вдъхновение почти цяла седмица, но пък за компенсация  направих шест съвсем различни. 
























Оставих ви и пълна кутия с материали. 



Това дано стига за да събудя ентусиазма ви, а ако не, тогава ви подсещам, че комбинацията е чудесна за коледни картички, разровете старите такива и вижте с какво можете да ми се похвалите. 
Чакам ви с нетърпение."

И това, ако не е Картичкофурия в действие- здраве му кажи! Гледах, ахках и се радвах като малко дете на всички прекрасни картички за вдъхновение в бяло,зелено,червената гама, подготвили от Кати и ми се прииска веднага да извадя всичко, което имам по темата..
Надявам се и вие да сте се вдъхновили, защото в следващите две седмици, ние с Кати ви очакваме..





4 коментара:

Toni каза...

Кате, неуморна както винаги, пълна с кошница идеи и много, много заразителна! Трудно е човек да не те последва!

district2 каза...

Задачата е интересна, но не мога да добавя линковете си.

http://lubbopitkocraft.blogspot.com/2013/03/blog-post_5.html
http://lubbopitkocraft.blogspot.com/2013/03/blog-post.html
Поздрави и приятен ден! Весела

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Веси, аз виждам,че си успяла да ги добавиш. Надявам се е имало някакъв временен проблем..

district2 каза...

Да , май така се оказа