понеделник, 26 ноември 2012 г.

Хоби предизвикателство №27 "СКЕЧ"





Здравейте момичета!

Дойде време за нашето трето предизвикателство в този кръг, което традиционно е СКЕЧ.

Преди да ви представя нашия Гост Дизайнер тази седмица, искам най-напред да обявя една НОВИНА, която вярвам,че ще ви зарадва приятно.

Новината е,че от това предизвикателство - Хоби предизвикателство №27 , Хоби предизвикателствата ще имат ПОСТОЯНЕН СПОНСОР в лицето на магазин NaBorsata.com. Във всяко наше предизвикателство един късметлия ще получава тяхната специална награда. Каква е тя? Магазин Naborsata.Com щедро предоставя ваучер на стойност 20 лв. за покупки от техния магазин на един късметлия.  Наскоро, те също, както и блога на Хоби предизвикателствата, празнуваха първия рожден ден  на техния арт и и хоби магазин в София.



Вече ще имаме още един победител - "Любимка на спонсора", избран от нашия нов постоянен спонсор магазин NaBorsata.com, освен Кралицата на късмета избрана на случаен принцип от рандом генератора и освен трите Кралици - злата, сребърна и бронзова, които вие избирате.

След тази приятна новина, е време да обявя и кой е нашия Гост Дизайнер в Хоби предизвикателство №27 . Това е Димитринка Иванова (Мими )от Пъстър свят!
Какво предизвикателство и какво вдъхновение ви е подготвила Мими, ще дам думата на нея да ви представи:

"Здравейте хартиени феи!
С голямо удоволствие приех поканата на Краси да бъда Гост Дизайнер в третото предизвикателство на тема "Скеч" от петия кръг на Хоби предизвикателствата. Беше ми приятно да изготвя този скеч специално за вас. Надявам да развихрите вашата фантазия и въображение и да сътворите прекрасни творения. С вълнение и интерес ще следя всяко ваше участие!

Toва е картичката за вдъхновение: 



Казвам се Димитринка Иванова, но за приятели и познати съм Мими, по-рядко Дими.
Почти 30 години практикувам любимата ми професия на детски учител. Най-безценното нещо на този свят са децата. Те са моето вдъхновение и смисъла на живота. При работа с деца, няма как ежедневието ти да не е пъстро и цветно. Затова нарекох и моето местенце "Пъстър Свят", което създадох преди повече от 2 години и половина, за да мога да участвам в КФП№9 "Детска картичка", където получих и първата си поощрителна награда от Krusbal /Марияна/. Професията ми на детска учителка, може би е предопределила едно от любимите ми хобита - работа с хартия. Още в студентските си години съм правила картички, меки играчки, различни апликации. Така, че картички правя от толкова години, колкото и трудов стаж имам. Винаги за празници родителите са получавали картички, покани или ръчно изработени подаръци. Не мога да кажа, че имам любими материали и техника. За мен е важно картичката да бъде перфектно изрязана и всеки елемент, детайл да си е на мястото. Има много техники, които още не съм опитвала, но се надявам един ден и това да стане. Бих искала да имам по-голяма финансова възможност, защото в магазините за нашето хоби има толкова желани неща...      Харесвам различни хартиени творения и картички с по-интересна, нестандартна форма.                               Надявам се да продължа да правя картички и занапред за удоволствие, забавление и отмора!
Ето и някои от моите творения с нестандартна форма:



И така, в следващите две седмици, нашето Хоби предизвикателство №27 "СКЕЧ" няма определена тема- оставяме я изцяло на вашето въображение и желания..
 Ние с Мими очакваме с нетърпение вашите картички с интерпретации на нейния СКЕЧ, направен специално за това Хоби предизвикателство..




6 коментара:

Hristovica каза...

Страхотен скеч е подготвила Мими. Задължително ще се включа :о)

Пъстър свят каза...

Ади, ще очаквам твоето участие с нетърпение:)))

Borqna каза...

Благодаря за чудесния скеч! Наистина много приятен за конструиране на картички.
Радвам се, че успях да се включа и дори да поведа хорото! Хайде да е на късмет за всички!
Мими, прекрасни проекти! Благодаря за вдъхновението!

Пъстър свят каза...

Борянка, благодаря!

BEARKIS каза...

За мен е удовлствието!!!

Anelia каза...

Здравейте, момичета , моля да премахнете участие N 19, тъй като съм сложила линк към друго предизвикателство , а не към моя блог.N 20 e вярното. Благодаря ви :-)