неделя, 4 декември 2011 г.

Наградка




Здравейте момичета. Тази извънаредна публикация дължа на една изненада...Страхотно приятна изненада за мен, беше получаването на тази хаградка от Дани (Цветни фантазии)



Благодаря ти Дани!
Благодаря, че си такъв прекрасен човек и винаги си толкова всеотдайна, благодаря ти,че винаги успяваш да стоплиш сърцето ми, както и да зарадваш очите ми с красотата, която твориш. Харесвам спокойствието и любовта, която излъчваш- благородството ти!Щастлива съм,че си част от моето приключение, наречено хоби-блог за предизвикателства. Винаги си добре дошла!
Условието е да споделя седем неща за себе си, да я предам на седем любими блога и да ги уведомя за това.И мен, както и Дани, ме затруднява този вид отличавания, защото блоговете, които бих искала да номинирам са много повече от 7..
Да споделя 7 неща за себе си...Нямам представа кои да са тези неща..Мисля,че каквото и да споделя,ще се повторя, с нещата, които всички знаете..

1. Смятам себе си за богат човек защото... имам 4 все умни и прекрасни деца - две момичета на 22г и 21г и две момчета на 12г и 5г, с които МНОГО се гордея. Детската ми мечта беше да стана детска учителка. Обожавам децата и работата с тях и всичко свързано с тях. Харесва ми да виждам, как стават самостоятелни и тръгват по своя път и чистата им искрена любов..Кой знае..някой ден, може да направя своя частна детска градина..
2. По образование съм строителен инженер, но.. никога не съм работила като такъв по стечение на обстоятелствата. В никакаъв момент от живота си не съм съжалявала за избора на това образование!
3. Винаги съм се занимавала със свой собствен бизнес и всички нови начинания силно ме привличат.В последните 10г се занимавам с организация на проектиране и производство на светодиодно осветление..(в последните 2-3 години то стана доста модерно). Работата ми е интересна, занимателна и свързана с много отговорности, които ми доставят удоволствие.
4. Аз съм от хората, които влагат душа, сърце, време и енегрия във всичко с което се захванат. Упорита, трудолюбива и с доста високи изисквания към себе си и към хората, които обичам.Обичам предизвикателствата и отговорните хора.
5. Имам много и все прекрасни хобита, за които се надявам да успявам все повече време да отделям: Картичкоправенето е най-новото от тях.Обичам да рисувам върху стъкло, занимавам се с декупаж, обичам да плета, да бродирам, да шия..
6. Обожавам да чета книги - всичките ми деца също обичат да четат книги и..съм много щастлива от това. Всяка вечер задължително отделям време да им почета, както и да си разкажем кой какво го е вълнувало през деня..
7. Все още търся своя стил в картичкоправенето..Харесвам изчистени картички, но харесвам и по-сложни. Основното, което харесвам при правенето на картички е..идейността. Обичам добре измислените картички, които са прецизно направени..
Вярвам,че тук сме обединени от нашето общо хоби картичкоправенето и всички влагаме частица от същността си при изработването на картичките си. Сред вас, срещнах страхотни хора и дух на задръжност, доброжелателство и позитивизъм. Харесвам това общество и тъкмо то ме подтикна към това мое ново начинание - блог за Хоби предизвикателства.
И..сега идва по-трудната част...Да избера 7 блога на които да предам щафетата. Иска ми се да бяха повече..Ще се постарая да не се повтарят, ( това,че някой от любимите ми блогове вече имат тази наградка ме улеснява МНОГО) Подредбата е абсолютно произволна..:
Irena`s creations
Творения и вдъхновения
things
beautiful world
Шарени Хартийки
Beautiful Chaos Art
Cvetyland

Дани, още веднъж ти благодаря за високата оценка и за наградката!




7 коментара:

Toni каза...

Щурчо, благодаря ти за наградата! Изключително интересно ми бе да прочета и науча повече за теб.

Te4eto каза...

И аз благодаря! Винаги е удоволствие да разбереш, че някой харесва това което правиш и го оценява високо! Благодаря ти!
Интересно ми беше да прочета за теб.
До няколко дни и аз ще се представя, но няма да предам наградата - принцип който съм приела при една предишна "вълна" от награди, когато всички занимаващи се с това бяхме затрупани.
Надявам се да не се сърдиш!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Щурчо, благодаря за милите думи по повод моя милост - трогна ме тотално!
Изключително интересно представяне си направила,Краси! Знам за мечтата ти да станеш детска учителка и от контактите ми с теб смело твърдя, че имаш този потенциал, а пък факта, че си отгледала 4 деца говори адски красноречиво за това! Да са ти живи и здрави всичките, а и цялото семейство в частност! Пожелавам ти някой ден да сбъднеш мечтата си - пък и кой знае, може да стана работник в частната ти детска градина - ха ха ха !

Irena каза...

Много ти благодаря за наградката!
Макар да не съм сигурна дали я заслужавам, тъй като от известно време не съм много добра в блогърствуването, тъй като наминавам за бързо качвам някоя снимка, пиша 2 реда и това е, няма да обсъждаме колко обикалям по другите блогове.
Желая ти всички най-добро!

Gabi каза...

Благодаря за наградата!!!!
Радвам се, че нещата които правя ти харесват.
И още веднъж благодаря, че си избрала точно моя блог.

Donika каза...

Краси исках само да споделя своето възхищение. Беше ми изключиетлно инетресно да прочета за теб, но две думички ме трогнаха особенно: "всичките ми деца"! Това е такова богадство.Да си жива и здрава и всички в къщи много да те радват!

Creative каза...

Краси, сърдечно ти благодаря за отношението! :)