неделя, 13 януари 2013 г.

Гласуване за Хоби предизвикателство №29 - Декорирай само с ножичка, пънчове и шаблони





Здравейте, дами!

Време е да гласуваме за вашите творби , участвали в Хоби предизвикателство 29, зададено от Маги.
Преди да подложа вашите творби на гласуване, бих искала да взема отношение към дискусията, която се появи в това Хоби предизвикателство.
Дали и доколко е редно да се включват творби, които не отговарят на зададеното предизвикателство. Подобни въпроси - доколко една творба отговаря или не на предизвикателството, и преди това са поставяни към мен и моята позиция винаги е била относително либерална. В крана сметка, не аз еднолично, а всички вие заедно избирате кои са победителите и съм разчитала на вас да гласувате за тези, които най-пълно отговарят на условията.
За първи път в СКЕЧ-а на mimi ми направи впечатление,че се появиха доста картички, при които елипсата беше кръг, но..това не беше изкоментирано, като разминаване със СКЕЧ-а. Може би поради това, а може би поради факта,че вече имаме постоянен спонсор, (в лицето на магазин NaBorsata.com , )в това предизвикателство се появиха доста картички, които според нашия Гост Дизайнер не отговарят на условията на поставеното от него предизвикателство.
Аз като домакин на това предизвикателство, съм разчитала винаги на това, вие с вашите гласове да покажете на участниците доколко те отговарят на поставените условия.Но..понеже съм домакин, уважавам правото на този, който задава предизвикателството също да прецени кой и доколко и дали отговаря на условията и да прецени дали да участват или не в гласуването творбите, които не отговарят, дори, ако те много му харесват.
И така, давам думата на Маги, за да ви каже своите съображения:

"Привет момичета,

Тъй като някой от Вас няма да видят проектите си за гласуване по-долу, моля да не се сърдят. Те просто не отговарят на условието на предизвикателството. Обяснила съм какво представлява темата и съм дала линкове с примери. Всяко предизвикателство си има условия и те трябва да се спазват.

Маги"
И така, според Маги, от списъка с участниците, трябва да отпаднат:

6.Toni

10.Цонка Димова
17.Borqna 
18.Petya





В това няма нищо лично - Маги харесва творбите ви, момичета, но те просто не отговарят на условията и Маги не би искала да бъдат подведени гласуващите...
Предлагам за гласуване творбите на останалите участници , които отговарят на условието (пънч-арт) - декориране само с помощта на ножичка, пънчове и шаблони.
Допускам,че участието на останалите се дължи на не-добро прочитане на условията.
Знаете - имате право да гласувате за три творби, като дадете своите:
- 3т за проекта, който поставяте на 1-во място
- 2т за проекта, който поставяте на 2-ро място
- 1т- за проеккта, който поставяте на 3-то място

Искрено се надявам, момичетата, творбите на които не са включени в гласуването да не се чувстват обидени и да се включат в гласуването и избора на победители.
Желая ви приятно гласуване!
И така, ето творбите, за които ще се гласува:

1. Deni 


2. Deni 
3. danka mateeva 
3. danka mateeva 
3. danka mateeva 
3. danka mateeva 
3. danka mateeva 
4. mimi 
5. Kakichka 
7. tangenta 
7. tangenta 
7. tangenta 
7. tangenta 
8. Neli 
11. nuschinka 
13. Deni 
16. Kakichka 
                   19. Irina Kirqkova  
        21. Rosica Katreva  
14. angelina 
15. angelina 
12. Katya Kovacheva 
9. Borqna 
9. Borqna 
20. Maria 


27 коментара:

Соня каза...

Давам гласа си за:

-3.Danka Mateeva -3 точки
-1. Deni-2 точки
-7. tangenta -2 точки

Успех на всички!

Deni каза...

На мен се пада честта да открия гласуването и въпреки, че ми харесват повече от три проекта, тези ,които ме впечатлиха най-много са:
3т- №11
2т- № 3
1т- № 7

Geri каза...

Аз гласувам за:
4. mimi - 3т.;
3. Danka Mateeva - 2т.
7. tangenta - 1 т.

Unknown каза...

3 - 3т.
8 - 2т.
11 - 1т.

tangenta каза...

19 Ирина - 3 т.
13 Дени - 2 т.
3 Данка - 1 т.
След дискусията за следване изискванията на предизвикателството, по мое мнение картичката на Ирина Кирякова наистина е в стил пънч-арт.

Rosica Katreva каза...

Аз също съм на мнение, че картичката на Ирка е в този стил ;)
19. Ирина - 3т.
13. Дени - 2т.
11. Нушето - 1т.

Borqna каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Pepi каза...

Ето и моя глас..
3т- 11-Нушичка
2т- 13 Дени
1т- 19 Ирина Кирякова
Но мисля ,че и останалите картички също са много хубави..специални комплименти за Какичката..-)) Гласувам така - спрямо условието на предизвикателството.
Поздрави за всички от мен!

Маги каза...

Така, Borqna, преди да се вбесите първо погледнете в Google какво изобщо значи Punch art!!!Може би много хора се подведоха от заглавието не си направиха труда да прочетат условието на предизвикателството, което би трябвало да обиди мен като гост дизайнер.

Давам моите гласове за:
19.Irina Kirqkova-3 т.
8. Neli-2 т.
11. nuschinka-1 т.

Borqna каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
BEARKIS каза...

№2-3т.
№3-2т.
№20-1т.
Отдавна не бяхме чели за подобни конфликти,слава богу!...мен лично много зле ми се отразяват,макар да знам,че не може и без такива...понякога.Ако е за награди, отдавна да съм се отказала,моето виждане за стил в картичките е много различно,по принцип,но пък заедно е по-интересно.Изводът-да внимаваме в заданията и условията,поне аз така мисля...

nuschinka каза...


Според мен Маги много ясно е уточнила какво точно иска да види в картичките за това предизвикателство. Далеч съм от мисълта, че има участия заради наградата. Тук Боряна е права, че участваме за забавление. Когато участваш в игра, следваш правилата, а ако не си по тях, трябва да си готов да те изключат, затова съм учудена от реакцията на Боряна. Прекално навътре го приемаш, мила!
Не на последно място искам да се извиня от сърце на Краси и Маги, че аз започнах миналата седмица тази дискусия и ги поставих в тази кофти ситуация!

Моите гласове отиват при:
№19 - 3т
№8 - 2т.
№2 - 1т.

Мирише ми на ЛЮЛЯК! каза...

7-3
11-2
20-1

Toni каза...

Разбира се, че не съм обидена, имах съмнение, че не отговарям на условията и очаквах, че може да ме дисквалифицират, но се изненадах, че е накрая, а не още с коментирането. Няма проблем, правилата са си правила, няма да го правя на въпрос;) При мен не беше от липса на четене на условието, просто мислех, че може да има и други елементи, иначе знам какво е punch art. Извинявам се ако съм обидила някой, не съм целяла.
Има страхотни проекти! Моето гласуване е следното:

19 - 3.
21 - 2.
11 - 1т.

Йони каза...

N 19- 3
N 11- 2
N 15- 1

Unknown каза...

19-3т.
8-2т.
3-1т.

KalySto каза...

Здравейте! Ето и моите фаворити:
19.Ирина Кирякова
13.Дени
3.Данка Матеева
А моят коментар относно спора, ако позволите е, че много ясно си пише с какво САМО да се декорират картичките.Пък и Punch art както казва Маги е PUNCH art и само 1 или 2 участнички са се опитали да го направят.
Мисля,че във всички аспекти ще сме по-добре ако когато има правила си ги спазваме,независимо дали ни харесват или не.
Успешна седмица от мен :)

Пъстър свят каза...

№19 - 3точки
№8 - 2точки
№13 - 1 точка

Anelia каза...

Ето ги и моите фаворите
5-3т.
11-2.
2-1.

Em каза...

19 - 3 т.
3 - 2 т.
11 - 1 т.

Plamnito каза...

11-3
19-2
3-1

Borqna каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
nuschinka каза...

Много се чудих дали да пиша отново... вижда се какво реших :(. Боряна, какво значи "Наградете си тази Ирина"???? На Иринка картичката е много хубава и е точно в стила Punch Art... Не случайно всички гласуват за нея. Повярвай ми... за пореден път ще го кажа... Не разбирам поведението ти! Много съжалявам, че реагираш по този начин :(

Borqna каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Маги каза...

Единствената ми грешка е, че не писах още в началото на тези, които отпадат.
Borqna, моля не намесвайте Ирина и престанете с глупостите за конспирации. Такива няма!
Преди години и на мен ми се случи от недоглеждане на правилата с предупреждение или не да ме изключат от 2 предизвикателства, но не съм си позволила да роптая и да нападам никого.
Що се отнася до въпроса Ви "Как ще работим занапред?", предизвикателствата не са работа, а удоволствие за много от нас, но както казах те си имат правила и трябва да се четат и да се спазват. Благодаря на тези, които си направиха да прочетат моите!
За мен темата приключи.

Borqna каза...

15. - 3т.
14. - 2т.
12. - 1т.

Valchen каза...

И аз да се включа в гласуването:-) И моето мнение е, че картичка № 19 отговаря напълно на условието за Punch Art, така че:
№19 - 3 т.
№3 - 2 т.
№13 - 1 т.
И както във всяко предизвикателство пише - едно от най-важните условия е да се забавлявате!!! Това, че голяма част от картичките не отговарят на условието съвсем на значи, че страничните наблюдатели не сме им се насладили!!!