петък, 26 октомври 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби предизвикателство №23 "Ембос и/или дистрес"





Здравейте творящи красота момичета!

Дълго време отлагах обявяването на резултата от вашето гласуване за Хоби предизвикателство №23 "Ембос и/или дистрес", защото ми се искаше повече от вас да успеят да гласуват за прекрасните картички, които ни показахте в предишните две седмици.
Наистина имаше прекрасни творби и да се изберат само три със сигурност не ви е било лесно.
В крайна сметка обаче, е време да ви кажа кого избрахте тази седмица за победител

Преди това обаче, мисля да започна с победителя на случаен принцип.
В това предизвикателство това е красивата картичка на Диляна:

6. Dilyana 

Dilyana, ти си нашата "Кралица на КЪСМЕТА" в  Хоби предизвикателство №23 "Ембос и/или дистрес" и печелиш 20 бонус точки, както и възможността да закичиш своя блог ако желаеш с банерче:

и/или


И..сега резултатите от гласуването.
На първо място с 20т сте поставили прекрасната картичка на МаDe:

3. МaDe 

МаDе, ти си нашата "Златна КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство №23 "Ембос и/или дистрес" и твоите 20т са златни. С натрупване до момента имаш 62 златни точки и можеш да си избереш награда на стойност 62 златни точки от галерията с награди , както и ако желаеш да окичиш своя блог с банерче:

На второ място с 16т сте поставили прекрасния проект на Miss Emerald.

22. Miss Emerald 

Miss Emerald, ти си нашата "Сребърна КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство №23 "Ембос и/или дистрес" и твоите 16т са златни.Твоите златни точки с натрупване са вече 30, и можеш да си избереш подаръче от Галерията с награди на стойност 30 златни точки, както и да окичиш своя блог с банерче, ако желаеш:


На трето място с 7т сте поставили красивата картичка на Iva:

42. Iva 

Iva, ти си нашата "Бронзова КРАЛИЦА" в Хоби предизвикателство №23 "Ембос и/или дистрес" и твоите 7 точки са златни. С натрупване, твоите златни точки са вече 30 и можеш да си избереш наградка на стойност 30 златни точки от галерията с награди, както и ако желаеш да окичиш своя блог с банерче:


Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя.
 Честито на MaDe, Miss Emerald и Iva за резултата от гласуването.
Отправям към вас покана да се включите като вдъхновителки в Хоби предизвикателство №29. , ако желаете. Ще очаквам да ми пишете, за да се уточним. Благодаря ви предварително.

От сърце благодаря на всички момичета, които се включиха в Хоби предизвикателство № 23 - "Ембос и/или дистрес"  с прекрасните  си проекти.
Благодаря и на всички, които се включихте в гласуването, за да определим победителките!
За мен беше голямо удоволствие да видя креативните ви проекти !

Подготвила съм едно банерче и за Вили Веселинова, която беше гост дизайнер в нашето 23 Хоби предизвикателство  "Ембос и/или дистрес" и успя да ви вдъхнови за красивите проекти, които ни показахте:

  

Очаквам красивите ви тъмни и/или тийнейджърски картички  в текущото 24 Хоби предизвикателство, зададено от KalySto!
Усмихнат и спорен ден на всички!
                                                   




Няма коментари: