понеделник, 29 октомври 2012 г.

Хоби предизвикателство №25 "Рожден ден"





Здравейте момичета!

Четвъртия кръг на Хоби предизвикателствата е към своя край и е време да обявя някой промени, в регламента за петия кръг, който започва.Преди това искам да благодаря на всички, които взеха активно участие в предишните кръгове и да им благодаря за подкрепата. Искам да изкажа специални благодарности на нашите Гост Дизайнери през изминалия кръг - бяха невероятни и много вдъхновяващи!

А сега с промените в този кръг.

Темите за предизвикателствата си остават както и до сега за всяко предизвикателство от 1 до 6.Разликата е,че в този кръг Гост Дизайнерите ни ще са поканени от мен дами, които по една или друга причина са пропуснали да участват като такива до сега, а са били канени, или, които са оставали втори или трети разминавайки се с възможността да са гост дизайнери..
Втората разлика е, че очаквам да се появи един постоянен спонсор за всяко от нашите Хоби предизвикателства, който за сега ще оставя като изненада за вас..

Първото Хоби предизвикателство в този 5-ти кръг обаче си позволих да запазя за себе си, защото, точно през следващите две седмици имам не един, а цели три повода за празнуване и ми се прииска да ги споделя с вас.
И така темата на нашето Хоби предизвикателство №25  е "Рожден ден".
Ако някой все още не се е досетил защо, то ще споделя с вас, че на 1 ноември е моят рожден ден, на 4 ноември се навършват 2г откакто съм направила първата публикация в своя блог , а на 11 ноември се навършва 1г от създаването на този блог - блога за Хоби предизвикателства.

И така, следващите две седмици ви предизвиквам да ми направите проект по повод на който от трите празника си изберете. Може да е картичка,може да е картина,  може да е нещо друго направено от хартия, от плат, от ......... какъвто материал обичате да творите. Няма никакви ограничения.

В това предизвикателство, ще отправя молба да включвате само нови творби, направени след задаването му ( за разлика от друг път). Можете да участвате с тях в колкото други предизвикателства желаете, можете да участвате с неограничен брой творби..Единственото условие е това да са творби на тема "Рожден ден" .

Ето какво съм ви подготвила за вдъхновение:

Картичка "покана" за моите празници - Личен рожден ден и рожден ден на двата блога.


и тортичка - кутийка:

И така, мисля,че темата на предизвикателството няма нужда от повече обяснения.
 Нямам търпение да видя какви изненади ще ми подготвите за празниците :)
Очаквам ви с нетърпение!




Няма коментари: