петък, 6 януари 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби предизвикателство №2 "Коледна украса"
Ето,че вече мога да обявя резултатите от предизвикателство №2 "Коледна украса". Този път, макар и по-малко участници, имаше великолепни 3Д проекти както на картички, така и на проекти изработени от всевъзможни материали.Всяко от гласувалите момичета е направило своя избор на топ 3, за което ви благодаря! Сумирах резултатите и "процеса" се вижда в раздела "Събрани точки". Ако някой е правил "паралелно преброяване" и има различни от моите резултати, нека да каже :)
Най-напред искам да обявя победителя, избран на случаен принцип в Хоби Предизвикателство №2 "Коледна украса" . "Кралица на КЪСМЕТА" в нашето второ предизвикателство е:


Креативните елхички от копчета на страхотното трио: ИВА, ВЯРА И ДАРИ


Те получават бонус 20 тoчки и правото да закичат своя блог с банерче:


и/или :


И сега резултатите от вашето гласуване!
На първо място с 16 точки сте поставили № 58 Sunshine Fantasy с нейнaта перфектно изработена кутия с изненади :


Sunshine Fantasy, ти си "Златната Кралица" в Хоби Предизвикателство №2 "Коледна украса" и твоите 16 точки са златни. Можеш да си избереш от галерията с награди , награди на стойност 16 златни точки.( за сега не съм качила нищо в Галерията, но скоро ще се появи- моля за извинение) Освен това, можеш да окичиш своя блог, ако желаеш с банерче:

На второ място с 12 точки сте поставили №16 МаDe с нейния много оригинален Коледен венец от ... кестени :


MaDe, ти си "Сребърната Кралица" в Хоби Предизвикателство №2 "Коледна украса" и твоите 12 точки са златни. Можеш да си избереш от галерията с награди (когато я покажа), награди на стойност 12 златни точки. Освен това, можеш да окичиш своя блог, ако желаеш с банерче:

На трето място с 11 точки сте поставили № 55 Daisy с приказното й коледно дърво от мъниста:
Daisy , ти си "Бронзовата Кралица" в Хоби Предизвикателство №2 "Коледна украса" и твоите 11 точки са златни. Можеш да си избереш от галерията с награди (когато я покажа), награди на стойност 11 златни точки. Освен това, можеш да окичиш своя блог, ако желаеш с банерче:

Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Малко е сложничко, но..се надявам с времето да се изясни нагледно:).

Още веднъж се извинявам,че не съм успяла да кача информацията от Галерията с награди за сега. Ще се постарая да не ви карам много да чакате.
ЧЕСТИТО на Sunshine Fantasy, MaDe и Daisy за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ за Предизвикателство №6, ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.

Аз от сърце благодаря на авторките на всички проекти , много от които останаха недооценени, поради невъзможноста всички да са победителки.Проектите на всички момичета са прекрасни, създадени с много любов и вярвам,че са ви доставили радост и удоволствие както при майсторенето им, така и след това, украсявайки вашия дом, или дома на някой скъп за вас човек, на който сте ги подарили.
Благодаря още веднъж на всички, които се включиха както с прекрасните си проекти, така и в гласуването за избор на победителите!
10 коментара:

Handmade_by_MaDe каза...

Много благодаря на всички за високата оценка и на Краси за "полето за изява" :)!Честит на Sunshine Fantasy и Daisy,както и на Ива,Вяра и Дари!Желая на всички един прекрасен ден! :)

Svetla * каза...

Безкрайно много ви благодаря , че сте харесали моята кутийка с изненади !:) И тъй като много хора проявиха интерес , непременно в някоя следваща публикация ще опиша как точно я направих . Благодаря ви много !

bairozan каза...

Честито на победителите! Видяхме събрани накуп много вдъхновяващи проекти и това беше част от удоволствието!

~Gery~ каза...

Ох, аз не сварих да гласувам този път, обаче Честито на победителките! Нещата са просто великолепни! :) Браво сладурки!

daisy каза...

Благодаря на всички, които са гласували за мен! За мен е чест да съм поканена за гост дизайнер и с удоволствие приемам! Честито на Светла и на Маде, проектите им са просто великолепни! Ще помоля Щурчо да остави някакъв e-mail за връзка :) Благодаря ви пак! Страхотен блог, страхотно предизвикателсво! Много съм щастлива!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Честито на момичетата със сръчни ръце! И аз не успях този път да гласувам, но следващият .....дано не пропусна!
Поздрави на всички и прегръдки!

Svetla * каза...

Краси и аз бих искала твой e-mail за връзка !:)

*щурчо* каза...

Моят е-майл е: krassimira.ivanova@gmail.com
(има го отстрани на панела на блога)

ivalex каза...

Благодарим, нямах идея, че е имало гласуване иначе бих участвала. Много мило банерче, ще го сложа. Поздрави от нас.

*щурчо* каза...

Иве, можете да участвате в гласуване дори когато не сте участвали с проект..(както и обратно).Ще се радвам да участвате и в гласуването за избор на най-добри проекти в следващите предизвикателства.