петък, 6 януари 2012 г.

Резултати от гласуването за Хоби предизвикателство №2 "Коледна украса"




Ето,че вече мога да обявя резултатите от предизвикателство №2 "Коледна украса". Този път, макар и по-малко участници, имаше великолепни 3Д проекти както на картички, така и на проекти изработени от всевъзможни материали.Всяко от гласувалите момичета е направило своя избор на топ 3, за което ви благодаря! Сумирах резултатите и "процеса" се вижда в раздела "Събрани точки". Ако някой е правил "паралелно преброяване" и има различни от моите резултати, нека да каже :)
Най-напред искам да обявя победителя, избран на случаен принцип в Хоби Предизвикателство №2 "Коледна украса" . "Кралица на КЪСМЕТА" в нашето второ предизвикателство е:


Креативните елхички от копчета на страхотното трио: ИВА, ВЯРА И ДАРИ


Те получават бонус 20 тoчки и правото да закичат своя блог с банерче:


и/или :


И сега резултатите от вашето гласуване!
На първо място с 16 точки сте поставили № 58 Sunshine Fantasy с нейнaта перфектно изработена кутия с изненади :


Sunshine Fantasy, ти си "Златната Кралица" в Хоби Предизвикателство №2 "Коледна украса" и твоите 16 точки са златни. Можеш да си избереш от галерията с награди , награди на стойност 16 златни точки.( за сега не съм качила нищо в Галерията, но скоро ще се появи- моля за извинение) Освен това, можеш да окичиш своя блог, ако желаеш с банерче:

На второ място с 12 точки сте поставили №16 МаDe с нейния много оригинален Коледен венец от ... кестени :


MaDe, ти си "Сребърната Кралица" в Хоби Предизвикателство №2 "Коледна украса" и твоите 12 точки са златни. Можеш да си избереш от галерията с награди (когато я покажа), награди на стойност 12 златни точки. Освен това, можеш да окичиш своя блог, ако желаеш с банерче:

На трето място с 11 точки сте поставили № 55 Daisy с приказното й коледно дърво от мъниста:




Daisy , ти си "Бронзовата Кралица" в Хоби Предизвикателство №2 "Коледна украса" и твоите 11 точки са златни. Можеш да си избереш от галерията с награди (когато я покажа), награди на стойност 11 златни точки. Освен това, можеш да окичиш своя блог, ако желаеш с банерче:

Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Малко е сложничко, но..се надявам с времето да се изясни нагледно:).

Още веднъж се извинявам,че не съм успяла да кача информацията от Галерията с награди за сега. Ще се постарая да не ви карам много да чакате.
ЧЕСТИТО на Sunshine Fantasy, MaDe и Daisy за резултата от гласуването. Отправям към тях покана да се включат като ГОСТ ДИЗАЙНЕРИ за Предизвикателство №6, ако желаят. Ще очаквам да ми пишат, за да се уточним. Благодаря им предварително.

Аз от сърце благодаря на авторките на всички проекти , много от които останаха недооценени, поради невъзможноста всички да са победителки.Проектите на всички момичета са прекрасни, създадени с много любов и вярвам,че са ви доставили радост и удоволствие както при майсторенето им, така и след това, украсявайки вашия дом, или дома на някой скъп за вас човек, на който сте ги подарили.
Благодаря още веднъж на всички, които се включиха както с прекрасните си проекти, така и в гласуването за избор на победителите!




10 коментара:

Handmade_by_MaDe каза...

Много благодаря на всички за високата оценка и на Краси за "полето за изява" :)!Честит на Sunshine Fantasy и Daisy,както и на Ива,Вяра и Дари!Желая на всички един прекрасен ден! :)

Svetla * каза...

Безкрайно много ви благодаря , че сте харесали моята кутийка с изненади !:) И тъй като много хора проявиха интерес , непременно в някоя следваща публикация ще опиша как точно я направих . Благодаря ви много !

bairozan каза...

Честито на победителите! Видяхме събрани накуп много вдъхновяващи проекти и това беше част от удоволствието!

~Gery~ каза...

Ох, аз не сварих да гласувам този път, обаче Честито на победителките! Нещата са просто великолепни! :) Браво сладурки!

daisy каза...

Благодаря на всички, които са гласували за мен! За мен е чест да съм поканена за гост дизайнер и с удоволствие приемам! Честито на Светла и на Маде, проектите им са просто великолепни! Ще помоля Щурчо да остави някакъв e-mail за връзка :) Благодаря ви пак! Страхотен блог, страхотно предизвикателсво! Много съм щастлива!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Честито на момичетата със сръчни ръце! И аз не успях този път да гласувам, но следващият .....дано не пропусна!
Поздрави на всички и прегръдки!

Svetla * каза...

Краси и аз бих искала твой e-mail за връзка !:)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Моят е-майл е: krassimira.ivanova@gmail.com
(има го отстрани на панела на блога)

Ivaalex каза...

Благодарим, нямах идея, че е имало гласуване иначе бих участвала. Много мило банерче, ще го сложа. Поздрави от нас.

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Иве, можете да участвате в гласуване дори когато не сте участвали с проект..(както и обратно).Ще се радвам да участвате и в гласуването за избор на най-добри проекти в следващите предизвикателства.