събота, 9 февруари 2013 г.

Резултати от гласуване за Хоби предизвикателство №30 "Рециклирай"




Здравейте момичета!

Голямо чакане падна докато успея да обявя резултатите от Хоби предизвикателство 30" Рециклирай" , зададено от Bearkis! Надявам се да ви харесат резултатите, защото..проектите, които сътворихте, вдъхновени от Bearkis бяха наистина страхотни!

Най-напред да кажа,че кой ще получи щедрата спонсорска награда от 20 лв за пазаруване в магазин NaBorsata.com отива при 17.Вяра Григорова! Честито, Вяра! Да си ползваш ваучера с удоволствие и да се похвалиш след това какво си сътворила с избраните от теб покупки!

Започвам с победителя на случаен принцип. Този път късметлията е:




Това е проекта на ici:



Ici, ти си нашата "Кралица на КЪСМЕТА" в Хоби предизвикателство 30 "Рециклирай", зададено от Bearkis! Получаваш 20 допълнителни "рандом* точки и възможността да окичиш ако желаеш своя блог със значка:



и/или



На първо място с вашите гласове сте поставили картичката на Вяра Григорова с 27 точки:



Вяра, твоите 27 точки са златни и ако желаеш можеш да си избереш наградка на стойност 27 златни точки от Галерията с награди. Това е дебют за теб в Хоби предизвикателствата и аз съм изключително щастлива , че той е толкова успешен за теб! Добре дошла! Ти получаваш също така възможността да закичиш своя блог с банерче:



както и възможността да бъдеш наш Гост Дизайнер в Хоби предизвикателство 36.
Очаквам да се свържеш с мен на krassimira.ivanova@gmail.com за да уточним подробностите.

На второ място с 14т сте поставили чудесния проект на Kakichka:



Kakichka, ти си нашата "Сребърна Кралица" в Хоби предизвикателство 30 "Рециклирай", зададено от Bearkis и твоите 14 т са златни. С натрупване имаш вече 34 златни точки (и 97 обикновени :) ) и можеш да избереш от Галерията с наградки подаръче на стойност 34 златни точки, както и да закичиш своя блог с банерче, ако желаеш:



На трето място с 13т сте поставили проекта на Deni:



Дени, ти си нашата "Бронзова Кралица" в Хоби предизвикателство 30 "Рециклирай", зададено от Bearkis и твоите 13т са златни! С натрупване си събрала 36 златни точки ( и 83 обикновени) и можеш да си избереш от Галерията с наградки подаръче на стойност 36 златни точки, както и да закичиш своя блог с банерче, ако желаеш:




  С това приключи нашия 5 кръг на Хоби предизвикателствата..В него имаме участник, участвал във всички предизвикателства!
Това е Toni и тя получава допълнително 12т за участие! Всяка от вас получава по 1т за всяко предизвикателство, в което е взела участие в конкретния кръг..
Можете да видите кой колко точки е събрал в "Събрани точки"  

Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя. Честито на Вяра Григорова, Kakichka и  Deni за резултата от гласуването.


Искам да благодаря специално на всички, които се включиха в Хоби предизвикателство 30 " Рециклирай" с чудесните си проекти , както и на Гост дизайнера ни в него - 
Bearkis  за гостуването и за  вдъхновението, което ни беше приготвила и за уюта, който се усеща винаги в нейния блог..
Подготвила съм банерче и за нея:




Благодаря ви, момичета!

Благодаря и на всички вас, които се включихте в гласуването и определихте нашите Кралици в това Хоби предизвикателство.
Очаквам ви в текущото ни 3Д Хоби предизвикателство " Картичка с кутийка", в което Гост дизайнер е Irina Kirqkova!




2 коментара:

allegri2000 каза...

Мили момичета,
Искам да изразя сърдечни благодарности към вас, че ме посрещнахте и приехте толкова радушно! Трогнахте ме и отношението ви значи много за мен!
Честито на всички!Благодаря ви още веднъж и ви желая вдъхновение и много творчески успехи!
Поздрави: Вера Григорова

BEARKIS каза...

Честитка на Вера и благодаря на всички,най-сърдечни поздрави!!!