петък, 15 февруари 2013 г.

Резултати от гласуване за Хоби предизвикателство №31 " С парченца хартия/Paper Piecing“





Здравейте момичета!

Ето,че дойде времето да обявя резултатите от гласуването за Хоби предизвикателство 31, зададено от Кали. Кали беше избрала за него изключително интересна и любима за нея техника, а вие, които се включихте, се постарахте да направите красиви проекти, и макар някой от вас да пробваха техниката з апърви път, резултатите са впечатляващи..

Започвам, както обикновено с победителя на случаен принцип.
Този път, рандом генератора избра това да е:



Това е проекта:

11. Биляна 


Биляна, ти си нашата "Кралица на КЪСМЕТА" и получаваш 20 бонус точки, както и възможността да закичиш своя блог с банерче, ако желаеш:


и/или


На първо място при гласуването с 22точки сте поставили картичката на tangenta:

4. tangenta 


Tangenta, ти си нашата "Златна Кралица" в Хоби предизвикателство №31 " С парченца хартия/Paper Piecing“ и твоите 22точки са златни. С натрупване имаш вече 32 златни точки и ако желаеш, можеш да избереш от Галерията с награди подаръче на стойност 32 златни точки.
Също така,получаваш възможността да зададеш темата в Хоби предизвикателство 36, както и   да окичиш своя блог с банерче, ако желаеш:



На второ място с 11т, сте поставили проекта на goldie:

7. goldie 

Goldie, ти си нашата "Сребърна Кралица" в Хоби предизвикателство №31 " С парченца хартия/Paper Piecing“ и твоите 11т са златни. С натрупване имаш вече 94 златни точки и ако желаеш можеш да си избереш от галерията с наградки подаръче на стойност 94 златни точки, както и да окичиш своя блог с банерче, ако желаеш:



На трето място със 7т сте поставили проекта на Мила.

26. Mila 


Мила, ти си нашата "Бронзова Кралица" в Хоби предизвикателство №31 " С парченца хартия/Paper Piecing“ и твоите7т са златни. С натрупване имаш вече 109 златни точки!! и ако желаеш, можеш да си избереш наградка на стойност 10 златни точки от Галерията с награди, както и да закичиш своя блог с банерче:



В този кръг, нашия Гост Дизайнер , KalySto, обеща на една от вас специална наградка. Любимката на Гост Дизайнера, в това Хоби предизвикателство е:

4. tangenta 


Tangenta, ти получаваш допълнително банерче:


Моля, свържи се с Кали на нейния е-майл адрес: drkalinasto@gmail.com, за да разбереш как ще получиш своята награда.

Точките, които всяка от вас е събрала и не са златни са точки, които са си ваши и с натрупване от участията в следващите предизвикателства, когато достигнат 100т.,се приравняват към 20 златни точки , като запазят останалите си "обикновени" точки докато съберат отново 100т и така всеки път с натрупване. Всеки, който има златни точки, може да си избере подаръче от галерията на стойност, до стойността на златните си точки. Моля, момичетата , които до сега са били победителки да прегледат колко златни точки са събрали до сега в "Събрани точки" и да си изберат наградки, ако желаят от "Галерия награди", като ми пишат на е-mail: krassimira.ivanova@gmail.com, какво точно са си избрали за своите точки и на какъв адрес да им го изпратя. Честито на tangenta  goldie и  Mila за резултата от гласуването.


Искам да благодаря специално на всички, които се включиха в
Хоби предизвикателство №31 " С парченца хартия/Paper Piecing“ с чудесните си проекти , както и на Гост дизайнера ни в него - KalySto  за гостуването и за  вдъхновението, което ни беше приготвила , както и за изключително полезните урочета, които сподели с нас за тази техника!
 
Подготвила съм банерче и за нея:




Благодаря ви още веднъж и..сега е момента да напомня,че все още имате време да се включите в текущото 3Д Хоби предизвикателство, където този път темата е :  "Картичка с кутийка" , а гост дизайнер ни е Ирина Кирякова. Очакваме ви!



1 коментар:

tangenta каза...

Благодаря много за признанието, понеже правих картичката с голямо желание. Благодаря на всички, които гласуваха и специално на Кали за интересното предизвикателство и че ни подтикна да изпробваме нова техника + отличните уроци, които приложи.